Catalunya Diari

El mercat de segona mà de la Seu d'Urgell es tornarà a celebrar a partir del juny

Aquest mercat se celebrarà tots els dimarts i dissabtes, coincidint amb el mercat setmanal

La Seu d'Urgell tornarà a celebrar 'Els Encants dels Canonges', mercat de segona mà, a partir del dissabte 5 de juny. Aquest mercat, que s'ubicarà a la part sud del carrer dels Canonges, a partir de la placeta de Sant Roc, se celebrarà tots els dimarts i dissabtes, coincidint amb el mercat setmanal.

Per a poder celebrar aquest mercat calen un mínim de 10 parades perquè es pugui dur a terme. Hi ha d'haver una separació mínima de 2 metres entre parades. Les parades seran de 3 metres lineals màxim.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Inscripcions només telemàtiques

Per a poder participar cal fer inscripció telemàtica fins al pròxim 3 de juny des del següent enllaç: https://www.laseu.cat/viure-a-la-seu/promocio-economica-fires-i-mercats/mercat-setmanal/els-encants-dels-canonges

Val a dir que cada mes caldrà renovar la inscripció de participació de manera mensual, entre els dies 1 i 15. Per a més informació sobre 'Els Encants dels Canonges' cal adreçar-se a l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell enviant un correu electrònic a [email protected] o trucant al 973 350 010 (ext.8027).

Imatge de part del cartell del mercat de segona mà de la Seu d'Urgell
El mercat de segona mà de la Seu d'Urgell es tornarà a celebrar a partir del juny | LleidaDiari.cat

Els Encants dels Canonges

'Els Encants dels Canonges' és un projecte que cerca fomentar les relacions comercials d'intercanvi entre particulars, a favor de la sostenibilitat. Hi poden participar aquelles persones que vulguin vendre productes propis que ja no utilitzen: roba, tèxtil de la llar, joguines, menatge, col·leccions, llibres, objectes de decoració, entre d'altres.

No està permesa la participació de professionals o revenedors de productes d'altri. En aquest sentit, la Policia Municipal de la Seu d'Urgell vetllarà pel compliment d'aquestes normes i farà aixecar aquelles parades que no compleixin amb els requeriments exigits. L'incompliment de les normes condicionarà la participació en posteriors mercats.

Per la seva part, l'Ajuntament urgellenc senyalitzarà l'espai i el mantindrà en perfectes condicions de neteja. Amb 'Els Encants dels Canonges', l'Ajuntament de la Seu d'Urgell s'alinea amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides a favor del medi ambient, del consum i la producció responsables.


Comentaris

envia el comentari