Catalunya Diari

Les Borges Blanques prepara el seu mercat de les rebaixes per dissabte

Totes les persones interessades es podran adquirir aquestes oportunitats davant de les botigues dels comerciants associats i a la Plaça de l’1 d’octubre

Imatge d'una edició anterior del Mercat de les Rebaixes
Mercat d’últimes rebaixes d’estiu aquest dissabte a les Borges | LleidaDiari.cat

Les Borges Blanques acolliran aquest dissabte, 29 d'agost, des de les 9.00 fins a les 14.00 hores, de forma ininterrompuda tindrà lloc el mercat d'últimes rebaixes d'estiu, anomenat popularment 'el remat final'.

El mercat està organitzat per l'Agrupació de Comerciants de la capital garriguenca, amb la col·laboració del consistori borgenc, i està previst que una desena de botigues hi ofereixin articles diversos com roba, plantes, complements, sabates, joies o articles de merceria i ferreteria, a uns preus molt rebaixats.

Donar suport al comerç de proximitat

Totes les persones interessades es podran adquirir aquestes oportunitats davant de les botigues dels comerciants associats i a la plaça de l'1 d'octubre, al centre de la població. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha animat a la ciutadania a recolzar el comerç de proximitat, i a aprofitar aquests grans descomptes en tots aquests magnífics productes que es poden adquirir a les botigues de les Borges, ja que a més a més les mesures de seguretat sanitària per a evitar contagis hi estaran garantides.


Comentaris

envia el comentari