Catalunya Diari

Mercats de rebaixes i de segona mà, aquest dissabte a les Borges

Els comerciants obriran les parades a les 9.00 hores del matí i romandran oberts de forma ininterrompuda fins als voltants de les 14.00 hores del migdia

Les Borges Blanques acollirà durant el matí d'aquest pròxim dissabte, 1 de febrer, el Mercat de Rebaixes i el mercat d'articles de segona mà, dos espais on els visitants podran trobar una gran varietat de productes amb descomptes i ofertes que marcaran el començament del període de rebaixes, amb una vintena de parades en total.

El Mercat de Rebaixes comparà amb una desena d'establiments que s'ubicaran entre la plaça porxada, el carrer del Carme, i davant d'alguns dels establiments participants de les Borges Blanques. Entre els articles que podran trobar els compradors hi haurà complements i bijuteria, objectes per la llar, calçat, ferreteria, merceria i peces de roba, entre altres.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Es durà a terme coincidint amb el mercat habitual dels dissabtes

Aquest mercat es durà a terme coincidint amb el mercat habitual dels dissabtes, i el d'articles de segona mà, on les persones interessades podran intercanviar o vendre objectes de segona mà que estiguin correctament tipificats al reglament, el primer dissabte de cada mes. Per tots aquells que si volen apropar els comerciants obriran les parades a les 9.00 hores del matí i romandran oberts de forma ininterrompuda fins als voltants de les 14.00 hores del migdia.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari