Catalunya Diari

Més de 1.300 participants confirmats en la segona edició del No Surrender Festival

Els treballs de muntatge d'escenaris i espais ja han començat al camp de futbol de Vilanova de Bellpuig

Imatge de la gravació del No Surrender a Vilanova de Bellpuig. Imatge del 8 de juliol de 2017
Imatge de la gravació del No Surrender a Vilanova de Bellpuig. Imatge del 8 de juliol de 2017 | LleidaDiari.cat

La segona edició del No Surrender Festival, el festival d'homenatge a Bruce Springsteen que se celebrarà aquest divendres 29 i dissabte 30 a la localitat lleidatana de Vilanova de Bellpuig (Pla d'Urgell), ja té més de 1.300 participants confirmats. D'aquests, més de 800 seran músics, que interpretaran la cançó «Badlands» del 'Boss'; un tema que com l'any passat, s'enregistrarà en vídeo i després es difondrà per la xarxa.

El promotor del festival, Josep Maria Pons, ha destacat que «les sensacions són bones» i que tot i que enguany no s'han marcat l'objectiu de superar el miler de músics, el ritme d'inscripcions és més elevat que la primera edició. Assegura que estan sorpresos per la grandesa que ha agafat el festival amb gent que hi assistirà provinent de països com els EUA, Itàlia, França, Alemanya, el Regne Unit, Suïssa o Àustria. Els treballs de muntatge d'escenaris i diferents espais han començat ja al camp de futbol d'aquesta petita localitat.

A banda d'interpretar una cançó diferent de la de l'any passat, en aquesta edició s'introdueixen petites modificacions com la distribució dels músics participants en la gravació o també nous instruments com el saxo. A més, l'organització ha decidit compactar espais i situar la zona de càtering pels assistents al costat mateix del camp de futbol. Un altre dels aspectes destacats és que en aquesta ocasió, el festival potencia el seu vessant internacional, però a la vegada aposta pel quilòmetre zero. Josep Maria Pons explica que han intentat que totes les empreses contractades siguin de la demarcació de Lleida. 

Així mateix, el càtering estarà elaborat amb productes totalment ecològics, de quilòmetre zero i aptes per a vegetarians i celíacs. Pel que fa a la possible assistència o no del mateix Bruce Springsteen, que ha estat convidat per l'organització i se li ha reservat una casa rural del poble per passar-hi els dies, Pons assenyala que a hores d'ara no en saben res i que en qualsevol cas serà complicat. Assenyala que els faria molt feliços que vingués però gairebé els faria igual de feliços que la gent que participa en el festival marxi amb la mateixa sensació d'alegria i felicitat que l'any passat.


Comentaris

envia el comentari