Catalunya Diari

El mes d’abril arriba amb 15 centímetres de neu a Baqueira Beret

Per aquest cap de setmana l’estació oferirà més de 100 km de pistes obertes

Esquiadors a Baqueira
Esquiadors a Baqueira Beret | Baqueira Beret

Amb l'inici del mes d'abril han caigut a l'estació les primeres nevades de la primavera. Per al proper cap de setmana l'estació oferirà més de 100 km de pistes obertes, si la meteorologia ho permet, amb unes condicions que es preveuen excepcionals i les quatre àrees de Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver obertes.

Primavera i nevant. Després de les nevades del dimecres 3 d'abril, jornada en la qual van caure fins a 15 cm a cotes altes, l'estació de Baqueira Beret oferirà unes condicions immillorables per a gaudir de l'esquí i el snowboard durant el primer cap de setmana d'abril.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu obrirà al públic 107 km de pistes

Si les condicions meteorològiques acompanyen, el dissabte 6 i el diumenge 7 l'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu obrirà al públic 107 km de pistes, la qual cosa es tradueix a 79 pistes i 28 remuntadors en funcionament. Amb una previsió de temperatures hivernals, els gruixos de neu a pistes seran de 85 a 165 cm.

Els usuaris podran gaudir de 4 pistes verdes d'iniciació, 34 blaves, 32 vermelles i 9 negres per als més experts. A més a més, es podrà accedir a 1 telecabina, 14 telecadires, 7 cintes transportadores i 6 telesquí. D'altra banda, el Snowpark Era Marmòta també estarà obert amb l'equip de shapers treballant per a assegurar el seu perfecte estat.

Aquestes intal·lacions estaran disponibles al llarg de les quatre àrees de l'Estació

Aquestes intal·lacions estaran disponibles al llarg de les quatre àrees de l'Estació: Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver. D'aquesta manera, Bonaigua i Baqueira tindran la majoria de les seves pistes obertes. Respecte a la nova àrea del Baciver, que tant èxit ha tingut entre els que l'han esquiat, seguirà també activa tant el telesquí Saumet, com el que dóna nom a aquesta zona. El Cap de Baciver, a 2.610 m, és el nou sostre de l'estació que ha permès augmentar el desnivell esquiable fins als 1.100 m i ofereix 5 pistes vermelles noves.

Respecte a Beret, estaran oberts els TSD Jesús Serra, TSD Dera Reina i el TQ Fernández-Ochoa. D'aquesta manera es garanteix gaudir de l'estació en una àrea molt apreciada pels clients i alhora necessària per als clubs que realitzen els seus entrenaments i carreres socials de fi de temporada a la zona habilitada per a això.


Comentaris

envia el comentari