Catalunya Diari

Més de 100 cotxes de segona mà, gerència i quilòmetre zero, a Fira Agr'auto

El certamen se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de març

El certamen es celebrarà els dies 3, 4 i 5 de març | LleidaDiari.cat

El Pavelló firal d'Agramunt acollirà els dies 3, 4 i 5 de març la 15a edició d'Agr'auto, un certamen dedicat al vehicle d'ocasió, especialment quilòmetre zero i gerència. Com ja és habitual, hi participaran els concessionaris agramuntins que aportaran en aquesta ocasió uns 120 cotxes de segona mà, gerència i quilòmetre zero a preus molt competitius. Enguany, igual que l'any passat, se sortejarà un viatge entre tots els compradors d'un vehicle durant el certamen.

L'horari de la Fira Agr'auto, que se celebrarà a la Plaça de l'Església, número 1, serà de 10.00 a 12.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.

Diumenge, a més, tindrà lloc la novena trobada motera organitzada pels Motorrons d'Agramunt, una iniciativa que any rere any compta amb la participació d'unes 500 motos i anima molt la jornada de diumenge. Els Motorrons d'Agramunt ofereixen esmorzar als participants i després surten a fer una ruta per la comarca. Un cop tornen al lloc, celebren un sorteig de productes relacionats amb el món del motociclisme.


Comentaris

envia el comentari