Catalunya Diari

Més de 18.300 passatgers passen per l'aeroport de Lleida-Alguaire durant la temporada d'hivern

La boira va obligar a desviar vols durant quatre jornades, però tot i així el tour operador britànic Neilson ampliarà l'any que ve entre un 10 i un 12% la capacitat d'esquiadors
Passatgers britànics arribant a la terminal de l'aeroport de Lleida-Alguaire. | LleidaDiari.cat

Un total de 18.329 passatgers han passat durant la temporada d'hivern per l'aeroport de Lleida-Alguaire. Segons dades facilitades pel Departament de Territori i Sostenibilitat, d'aquests, 14.180 ho van fer a través del tour operador britànic Neilson Thomas Cook, 1.697 amb l'israelià Arkia i 2.452 corresponen al vol setmanal d'AirNostrum a Palma. Aquest diumenge s'han enlairat els dos darrers vols amb esquiadors britànics a Manchester i Londres.

La temporada d'hivern amb els vols britànics a l'aeroport de Lleida-Alguaire va començar el passat 21 de desembre i ha inclòs tres connexions a Manchester, Gatwick-Londres i Birmingham. Aquesta darrera va finalitzar a finals de març i les altres dos ho han fet aquest diumenge amb un total de 440 passatgers distribuïts entre els dos vols que han sortit a les 10.10 i a les 11.30 hores. A aquests vols cal sumar-hi els que va oferir entre el 13 de gener i el 17 de març la companyia israeliana Arkia, i els que durant tot l'any ofereix Air Nostrum a Palma.

 

Ian Archer, de Neilson, ha qualificat «d'èxit» la temporada i ha tret importància a les quatre jornades de boira entre desembre i gener que van obligar a desviar els vols a l'aeroport de Reus. En aquest sentit, ha anunciat que per a l'hivern que ve volen ampliar la capacitat entre un 10 i un 12%.

 Comentaris

envia el comentari