Catalunya Diari

Les Mestresses de Casa d’Alcarràs recapten 740 euros per a Afanoc Lleida

S'ha aconseguit amb la venda de torrades de Santa Teresa
Imatge del moment de l'entrega del xec
Imatge del moment de l'entrega del xec | LleidaDiari.cat

L’Associació de Mestresses de Casa d’Alcarràs ha fet entrega a Afanoc Lleida, la delegació lleidatana de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, d’un total de 740 euros recaptats amb la venda de torrades de Santa Teresa en la passada edició de la Fira del Rebost d’aquesta localitat del Segrià, celebrada el 21 d’octubre. Durant la jornada, l’entitat va comptar amb un estand on van vendre aquests dolços elaborats per les mateixes integrants de l’associació.

 

Cada any destinen els diners recaptats a una entitat benèfica. En aquesta ocasió, les Mestresses de Casa van optar per col·laborar amb Afanoc Lleida i van esgotar totes les unitats elaborades, més de 1.200. Els assistents a la fira van poder comprar-ne dues per un euro i la iniciativa també va comptar amb aportacions de mestresses que no havien pogut fer torrades.

 

La iniciativa s’emmarca dins la campanya Implica’t d’AFANOC. Els Implicats són activitats que ens proposen altres entitats, persones o col·lectius amb caire puntual amb l’objectiu de difondre la nostra tasca i recaptar fons. El 'Jo m’implico' agrupa projectes de tota mena (esportius, musicals, artístics, literaris, populars, reptes personals, etc.) impulsats tant per famílies amb infants o adolescents amb càncer com per ciutadans conscienciats, entitats, treballadors de les empreses o petits comerços, entre d’altres.

 

Altres donacions a Afanoc aquest mes de novembre

L'entitat lleidatana d'Afanoc Lleida, la delegació lleidatana de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, va rebre a principis del mes de novembre un xec per valor de 4.754,31 euros, quantia recaptada en una tirada solidària i un sorteig de productes celebrats el passat mes de setembre al Camp de Tir La Nora d’Alcoletge. Jaume Teixidó Camí, president de la Federació Territorial de Caça de Lleida; Edgar Bosch Tufet; Josep Serra Márquez i altres membres del Club Esportiu RRCC d’Alcarràs; Xènia Teixidó Vilanova com a família afectada; el Club Esportiu de Tir de Lleida; i la Societat de Caçadors Lo Perdigó de Soses, totes elles persones i entitats organitzadores de l’esdeveniment, van ser els encarregats de fer l’entrega als membres d’Afanoc Lleida en un acte que va tenir lloc a la delegació de l’entitat. La jornada solidària va comptar amb la col·laboració de més d’un centenar d’empreses i amb la participació de desenes de persones.

 Comentaris

envia el comentari