Catalunya Diari

Més de 32.000 persones participen a 'Benvinguts a Pagès' aquest cap de setmana

L'esdeveniment de la pagesia catalana ha recuperat la presencialitat en aquesta sisena edició

Més de 32.000 persones han viscut l’experiència de 'Benvinguts a Pagès' durant el cap de setmana a Catalunya. L'esdeveniment de la pagesia catalana ha recuperat la presencialitat en aquesta sisena edició i hi han participat 150 explotacions agràries, 200 restaurants i 200 allotjaments.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La gran majoria d'explotacions del Bages, Osona, Anoia, Maresme i Berguedà han esgotat les places disponibles. La iniciativa ofereix visites gratuïtes, rutes i activitats complementàries amb l'objectiu de «redescobrir» l'origen dels aliments i els seus processos d'elaboració.
 

Pla obert durant una visita al Mas Buret (Anoia) en el marc de la fira 'Benvinguts a Pagès'. Imatge del 2 d'octubre de 2021
Pla obert durant una visita al Mas Buret (Anoia) en el marc de la fira 'Benvinguts a Pagès' | LleidaDiari.cat
 

Una iniciativa de la Generalitat de Catalunya

'Benvinguts a pagès' és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, coordinada a través del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i del d'Empresa i Treball. 

'Benvinguts a Pagès Tot l’Any' agafa el relleu a partir d’ara amb una oferta estable d’un centenar de visites de pagament a explotacions agroalimentàries de Catalunya. 


Comentaris

envia el comentari