Catalunya Diari

La millora del ferm a l'A-2 en sentit Saragossa entre els enllaços de l'LL-11 i C-13 començarà dilluns

Els vehicles es desviaran per la calçada contrària tot i que aquesta mesura no s'aplicarà els caps de setmana

 El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana començarà dilluns una nova fase de la millora del ferm a l'A-2 a la demarcació de Lleida.
 

En concret, s'actuarà en la calçada en sentit Saragossa, entre els enllaços de l'Ll-11 i la C-13, de la carretera de Balaguer, que discorren entre els punts quilomètrics 475 i 469,320.
 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Mentre durin els treballs de la millora del ferm, que s'allargaran quatre setmanes, els vehicles que circulin en sentit Saragossa s'hauran de desviat per la calçada contrària, que passarà a ser bidireccional.
 

Aquest desviament s'aplicarà entre setmana, però no s'aplicarà durant els caps de setmana. Els treballs s'emmarquen en el projecte del Ministeri per rehabilitar i millorar el ferm al tram lleidatà de l'A-2, entre els quilòmetres 460 i 475, amb una inversió total de 7,6 MEUR

Punt quilomètric 495,8 de l'A-2 en direcció Lleida, on ha estat l'accident. Imatge del divendres 6 d'agost.
La millora del ferm a l'A-2 en sentit Saragossa entre els enllaços de l'LL-11 i C-13 començarà dilluns | LleidaDiari.cat

Una durada de quatre setmanes

La següent fase dels treballs s'inicia dilluns que ve 23 d'agost i es prolongarà durant aproximadament 4 setmanes. En aquest període, es treballarà en la calçada esquerra sentit Saragossa de la A-2 en el tram comprès entre el pas de mitjana situat a continuació de l'enllaç de Balaguer, p.k. 469+320, i el situat en el p.k. 475+000 (semienlace de la LL-11). 

Els vehicles que circulin per l'A-2 en direcció Saragossa en el tram afectat es desviaran mentre durin les obres pel carril que s'habilitarà en la calçada contrària, en sentitBarcelona, que funcionarà de forma bidireccional. A més, quedarà tancat el carril d'acceleració en sentit Saragossa del semienllaç 470, als Alamús, municipi del Segrià. Durant la major part dels treballs també quedarà anul·lat el carril de desacceleració en direcció Saragossa del semienllaç 474, per la qual cosa els vehicles amb destinació a l'LL-11 hauran d'agafar la sortida de l'enllaç 477 a Bell-lloc d'Urgell o la de l'enllaç 467 (connexió amb la C-13).

Tot i això, totes aquestes restriccions no seran vigents durant els caps de setmana, ja que no s'aplicaran els desviaments. En concret, no s'aplicaran entre la una del migdia de divendres i fins a les set del matí de dilluns.


Comentaris

envia el comentari