Catalunya Diari

INVITACIÓ:

Uneix-te al nou grup oficial de Facebook de LleidaDiari, info al minut del Coronavirus a Lleida. Clica aquí, T'ESPEREM!

Milloren els abonaments del servei de bus entre Solsona i Barcelona

S’amplia fins a 180 dies el termini de validesa dels abonaments de 10 viatges
Imatge d'arxiu d'un bus d'Alsa
Milloren els abonaments del servei de bus entre Solsona i Barcelona | LleidaDiari.cat

En resposta als suggeriments rebuts per part dels usuaris i del Consell Comarcal del Solsonès, el departament de Territori i Sostenibilitat incorpora unes millores en els abonaments del servei de bus Solsona-Barcelona.

 

D'una banda, s'amplia fins a 180 dies el termini de validesa dels abonaments de transport existents en els serveis de transport entre Solsona i Barcelona gestionat per l'empresa Alsina Graells del grup ALSA. De l'altra, s'ofereix la possibilitat de disposar d'abonaments de 5 viatges en 180 dies per aquells usuaris que no fan un ús tan intensiu del servei.

 

  • 🔴 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Mantenen el preu unitari del viatge

Aquests nous abonaments, que es posaran a disposició dels usuaris a partir del proper 1 de març de 2020, mantenen el preu unitari del viatge de forma que l'abonament de 10 viatgers manté el preu de 70 euros i l'abonament de 5 viatges tindrà un cost de 35. La seva adquisició es farà com els actuals a les taquilles d'ALSA i mitjançant el Consell Comarcal del Solsonès.

 

Es vol potenciar la utilització del servei de transport públic en autobús

Amb aquesta mesura es vol potenciar la utilització del servei de transport públic en autobús entre Solsona i Barcelona que ha incrementat substancialment el nombre de viatgers en un 43,80% en els últims cinc anys. Així, s'ha passat de 9.330 viatgers el 2014 a 13.417 viatgers el 2019 com a resultat, en gran part, de les mesures de millora introduïdes: la incorporació dels abonaments, els nous serveis semidirectes a partir del 2016 i, el servei del diumenge a la tarda en període lectiu per atendre especialment els desplaçaments dels universitaris.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari