Catalunya Diari

Mollerussa acull el Campionat d’Espanya d’Autocròs amb la vista posada en l’Europeu del 2021

Serà aquest cap de setmana a porta tancada i comptarà amb 60 inscrits amb equips encapsulats en sis integrants com a màxim

Imatge d'arxiu d'un casc d'autocròs
Mollerussa acull el 28è Campionat d’Espanya d’Autocròs amb la vista posada en l’Europeu del 2021 | Pixabay

Mollerussa acollirà aquest cap de setmana, els dies 24 i 25 d'octubre, el 28è Campionat d'Espanya i de Catalunya d'Autocròs, una prova que havia de celebrar-se el passat mes de juny i que la pandèmia ha obligat a ajornar fins ara i seguint uns protocols estrictes de seguretat com són celebrar-se a porta tancada i encapsular els equips en 6 integrants com a màxim.

Comptarà amb 60 pilots procedents de diferents punts de l'Estat espanyol així com també 2 participants vinguts de França i un altre de Suècia. Ho han explicat l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, conjuntament amb Joan Anton Grustán, membre de l'Escuderia Mollerussa i la pilot local, Ares Lahoz, els quals han anunciat la voluntat de poder esdevenir seu d'una de les 10 proves del Campionat d'Europa del 2021.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una «oportunitat estratègica per Mollerussa"

L'alcalde ha dit que es tracta d'una «oportunitat estratègica per Mollerussa», ja que seria l'única ciutat a l'Estat espanyol amb aquesta possibilitat, per la qual cosa l'Ajuntament es bolcarà en allò que pugui per fer-la possible. Per la seva part, Joan Anton Grustán han explicat que aquest cap de setmana comptaran amb la presència d'un inspector del Campionat d'Europa que supervisarà l'organització i les instal·lacions per comprovar la viabilitat de acollir una de les 10 proves de l'Europeu l'any vinent, una possibilitat que Mollerussa es disputa amb una altra seu a Holanda.

Grustán ha indicat que la prova d'aquest cap de setmana serà la primera que es pot celebrar de les vuit que conformen habitualment la competició i comptarà amb la pilot local Ares Lahoz, que serà una de les tres participants femenines. Ares Lahoz, que també competeix habitualment a Europa, ha explicat que tot i competir amb un cotxe que no és el seu perquè no s'ha pogut posar a punt a temps intentarà competir «el millor possible».

El campionat començarà divendres tarda amb les corresponents verificacions a la carpa del Circuit de la Serra i dissabte ja s'iniciaran els entrenaments oficials així com dues mànegues de les sèries classificatòries a la tarda. Diumenge a partir de les 9 del matí tindrà lloc la tercera mànega de les sèries classificatòries per acabar a partir de les 12.30 hores amb les finals i el posterior lliurament de premis.

Mollerussa suspèn el 57è Concurs de Vestits de Paper

L'Ajuntament de Mollerussa ha decidit suspendre la 57a edició del Concurs de Vestits de Paper, que havia de celebrar-se el 12 de desembre, després de fer un sondeig entre els participants habituals amb l'objectiu de valorar la seva predisposició a concursar enguany per poder mantenir el nivell dels anys anteriors.

No obstant això, el consistori no renuncia que la ciutat visqui el protagonisme dels vestits de paper i, per això, preveu organitzar una macroexposició de vestits a les places del centre urbà. Així, buscarà la complicitat dels comerços de la ciutat per tal que puguin participar en la mostra exposant diferents peces en els seus aparadors i alhora es vestiran també aparadors buits que els seus propietaris cedeixin a tal efecte.


Comentaris

envia el comentari