Catalunya Diari

Mollerussa acull dijous la 2a sessió del cicle ‘Al camp, molt per fer’

La sessió s'iniciarà a les 18.00 hores amb una primera ponència sobre 'Les diferents línies d'assegurances en fruiters'

El Teatre L'Amistat de Mollerussa acollirà aquest dijous dia 17 la segona jornada del cicle de xerrades 'Al camp, molt per fer', que tractarà sobre 'Assegurances en la fruita dolça'. El programa de la sessió s'iniciarà a les 18.00 hores amb una primera ponència sobre 'Les diferents línies d'assegurances en fruiters', a càrrec de Francisco Javier Joana, director territorial a Catalunya d'Agroseguro.

La segona ponència anirà a càrrec de Jaume Salla, tècnic responsable d'assegurances de JARC-COAG, i tractarà sobre la 'Comparativa de costos i modalitats en l'assegurança de fruiters'. Seguidament es farà una taula rodona que acabarà amb la clausura de l'acte. Les jornades 'Al camp, molt per fer' estan organitzades per JARC (Joves Agricultors i

  

Altres notícies relacionades amb l'actualitat de Mollerussa

Els 22 agents i les tres administratives que formen el cos de la Policia Local de Mollerussa s'han format en temes de seguretat ciutadana des de la perspectiva de gènere. Ho han fet amb l'objectiu de fer una atenció adequada i eficaç en casos de violència masclista així com per conèixer estratègies de prevenció i bones pràctiques en l'àmbit de les agressions sexistes en l'oci nocturn, entre d'altres. La formació que s'ha seguit ha consistit en un curs de quinze hores que s'ha realitzat en línia i que ha estat a mida per la regidoria d'Igualtat pel que fa als continguts a explorar, de manera que es tracta d'una formació innovadora a Catalunya tant pel que fa a la durada com a la metodologia escollida que ha implicat dues regidories i tot el cos de la Policia Local.

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i la regidora d'Igualtat, Rosalia Carnicé, han lliurat aquest dimarts al matí els diplomes que acrediten la formació a l'inspector del cos, Joan Martínez, així com al caporal i dos agents de torn mentre que la resta dels agents se'ls farà arribar el document acreditatiu a mesura que s'incorporin al servei. El primer edil ha volgut fer valdre així la tasca d'atenció ciutadana que es duu a terme del cos de la Policia Local i per a la qual els agents es formen contínuament per tal de ser per a la «un referent per a sentir-se protegida».


Comentaris

envia el comentari