Catalunya Diari

Mollerussa acull l’última prova del Campionat de Catalunya d’Automodelisme

Al Circuit de la Serra amb 40 pilots participants d’arreu de Catalunya

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Mollerussa acollirà aquest diumenge la cinquena prova del Campionat de Catalunya d'Automodelisme amb la participació d'una quarantena de pilots procedents d'arreu de Catalunya. Aquesta és la darrera prova del campionat, que arriba amb el guanyador decidit, Àlex Martinez, soci del Club d'Automodelisme de Mollerussa, club organitzador de l'esdeveniment amb la col·laboració de l'Ajuntament. Ho han explicat aquest matí l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i dos dels membres del club, Albert Trilla, i Neus Mata.

Solsona ha indicat que des de l'Ajuntament es dóna suport a aquesta iniciativa amb la voluntat de donar visibilitat a aquesta pràctica esportiva que es duu a terme en un circuit municipal ben equipat per poder acollir aquest tipus d'esdeveniment. Per la seva banda, Albert Trilla ha explicat que el campionat consta de dues categories: la dels cotxes elèctrics i la dels que corren amb gasolina i ha animat a la ciutadania a desplaçar-se al Circuit de la Serra per veure en competició aquests vehicles que són 8 vegades més petits que els cotxes de ral·li i que poden arribar als 80 quilòmetres per hora.

La darrera de les cinc proves

Aquesta és la darrera de les cinc proves de què consta el campionat i la segona que acull Mollerussa enguany. També n'ha acollit dues Montbrió del Camp i la primera fou a Barcelona, segons ha explicat Albert Trilla, el qual ha indicat que des de la federació es vol promocionar els circuits menys habituals per potenciar la pràctica d'aquest esport arreu.

En aquest sentit, des del club de Mollerussa també es fa una crida a la ciutadania perquè s'animin a conèixer aquesta disciplina que reuneix entre els seus practicants des d'infants a gent adulta. Les persones interessades poden tenir més informació a través de www.rcmollerussa.com. Pel que fa al campionat, les proves classificatòries començaran a partir de les 8 del matí amb la reunió de pilots i a partir de les 12 del migdia es faran les finals. L'entrega de trofeu està prevista a les 3 de la tarda, segons ha indicat Trilla.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari