Catalunya Diari

Mollerussa aixeca 30 actes per no respectar el confinament i deté una persona per agredir als agents

El consistori de la capital del Pla reforça el dispositiu de control pel retorn a la feina decretat per l'Estat

Pla general on es pot veure un control pel confinament pel coronavirus de la Policia Local de Mollerussa
Es remarca la necessitat de complir rigorosament el confinament domiciliari per frenar el coronavirus | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Mollerussa intensificarà a partir d'aquest dimarts els controls per part de la Policia Local, amb el suport de Mossos d'Esquadra i Protecció Civil, davant el retorn a la feina de milers de persones decretat per l'Estat.

A aquesta situació s'hi suma la constatació d'un cert relaxament de part de la ciutadania pel que fa al seguiment de les mesures de confinament responsable, com demostra el fet que la Policia Local ha hagut d'aixecar des de divendres un total de 30 actes per incompliment no justificat. Així mateix, dissabte al vespre també es va procedir a la detenció d'un veí del Palau d'Anglesola per atemptat contra l'autoritat després que agredís als agents que havien aturat el cotxe en el qual viatjava amb una altra persona.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El Pla d'Urgell registra 28 persones que han donat positiu al test

Aquestes actuacions s'han posat sobre la taula aquest dilluns en la reunió periòdica del comitè d'emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, convocada per l'alcalde Marc Solsona. Així mateix, s'han actualitzat les dades mèdiques de manera que, a hores d'ara, la capital del Pla d'Urgell registra 28 persones que han donat positiu al test i quatre que ja han resultat curades després de donar negatiu a la segona prova.

Així mateix, es manté en set les persones que han perdut la vida a causa del virus. També s'ha posat de manifest que, tot i que no s'ha detectat cap brot a cap residència de la ciutat, en una d'elles una persona ha donat positiu i s'ha seguit el protocol establert. Pel que fa al servei Ajude(M)ollerussa, val a dir que ha rebut ja 360 trucades, les quals han derivat en 297 accions directes que han dut a terme la cinquantena de persones voluntàries que hi col·laboren. Així mateix, també s'han dut a terme 297 seguiments telefònics a persones grans de la ciutat per conèixer la seva situació i possibles necessitats.


Comentaris

envia el comentari