Catalunya Diari

Mollerussa arriba als 500 comensals en el sopar que organitza per Cap d'Any

Les inscripcions per participar de la festa posterior encara estan obertes fins arribar a omplir l’aforament del pavelló que és de mil persones

L'Ajuntament de Mollerussa ha tancat aquesta setmana la inscripció al sopar de gala de Cap d'Any que es farà al Pavelló del 19 de març en assolir l'aforament fixat en 500 comensals. No obstant això, continuen encara obertes fins a arribar als mil participants les inscripcions per assistir a la festa posterior a les campanades.

Cal recordar que per assistir a la festa, s'ha de comprar a les dependències municipals l'entrada anticipada, que amb 10 euros inclou una consumició. La revetlla de Cap d'Any estarà amenitzada per l'orquestra Aquarium, el grup de versions Coversions i un DJ que hi posarà el punt final.

 

Mollerussa congela les taxes per l'any vinent

L'Ajuntament de Mollerussa congelarà els impostos i les taxes municipals l'any que ve. Així ho va dir l'alcalde Marc Solsona que ha afegit que per aquest motiu en el Ple ordinari de dijous únicament es passarà el canvi d'articulat d'una ordenança fiscal relativa a la documentació necessària per atorgar una llicència urbanística que no implica la modificació de cap import monetari. L'any passat sí que hi va haver una modificació de l'IBI que es va baixar al 0,71% al mateix temps que també es van congelar la majoria de les taxes. El Ple debatrà la modificació de crèdits per un import total de 587.335 euros i la principal partida que motiva aquest canvi és la referida al Pla d'Inversions 2017-2018 que es dota amb 382.855 euros més.

La partida del Pla d'Inversions quedarà pràcticament finançada amb els 358.355 euros que es preveu ingressar amb les contribucions especials procedents de les obres que s'han dut a terme amb el Pla de Barris. Així mateix, l'alcalde Marc Solsona ha explicat que també s'ha hagut de dotar una partida de 70.993 euros per avançar l'import del cànon per abocaments que reclama la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE) i per al qual s'està en litigi amb aquest organisme. Solsona ha dit que, a banda d'aquestes dues grans partides, la resta de suplements de crèdit, que suposen al voltant de 130.000 euros, serviran per ajustar despeses relatives a consums d'energia, conservació d'edificis o leasings, entre d'altres.


Comentaris

envia el comentari