Catalunya Diari

Mollerussa celebra el Carnaval amb una Rua que manté el mateix itinerari

La festa, que tindrà lloc el proper dia 22, manté el concurs de carrosses amb un jurat independent format per entitats que no hi participin

Mollerussa celebrarà el dia vinent 22 de febrer la festa de Carnaval que mantindrà l'itinerari establert l'any passat un cop remodelades les places del centre i que té la versió més llarga amb una volta completa per l'avinguda del Canal i la més curta, a petició d'algunes de les AMPA participants.

La novetat d'enguany serà que per fer més àgil i segur el recorregut, les actuacions que habitualment duen a terme les comparses es faran totes alhora durant els 15 minuts en què s'aturarà la rua al seu pas per l'avinguda del Canal. Serà el moment en què el jurat aprofitarà per fer les valoracions de les quals es presentin a concurs, segons ha explicat la regidora de Festes, Raquel Pueyo.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Sortiran a les 17.00 hores de la tarda del Pavelló del 125è aniversari

Les carrosses participants sortiran a les 17.00 hores de la tarda del Pavelló del 125è aniversari, seguiran pel carrer de Ferran Puig i trencaran cap al carrer d'Arbeca fins a arribar a l'avinguda del Canal. Un cop allí, les carrosses que facin el recorregut curt tornaran al punt d'origen mentre que la resta arribaran fins a la rotonda del tractor i enfilaran de nou l'avinguda del Canal fins a la rotonda del camí de Belianes per després resseguir el camí per l'altra banda de l'avinguda fins al Pavelló del 125è aniversari.

Un cop acabada la Rua, en aquest pavelló tindrà lloc la festa pels infants amb animació a càrrec de la Cia. Sac espectacles i el seu Per Carnaval tot s'hi val i servei de barra de la mà de l'Agrupament Escolta Cal Met. També es farà el repartiment de coca i xocolata, que enguany també es podrà consumir sense gluten i que serà repartida pels Diables de Mollerussa. Val a dir que en l'anterior edició van participar de la rua disset comparses que van aglutinar 1.500 participants, en total.

La festa al Pavello Pla d'Urgell

La festa seguirà a partir de dos quarts de 22.00 hores al Pavelló Pla d'Urgell amb el sopar de Carnaval i el posterior ball a càrrec del grup Versió Impossible i una sessió de DJ per acabar la festa amb el servei de barra a càrrec del Jovent de Mollerussa. Els interessats en apuntar-se al sopar, que consisteix en amanida i cassola de tros, ho poden fer a l'Ajuntament fins al dia 20 de febrer. El preu del sopar és de 13 euros per al públic en general i de 10 euros per als participants en les carrosses i comparses de la rua.

També es torna a convocar per quart any el concurs de carrosses i comparses, que tindrà un jurat independent del qual formaran part representants d'entitats del municipi que no participin en el concurs a més a més de la regidora de Festes i un tècnic de la regidoria. L'originalitat de la disfressa, la complexitat en la seva elaboració i l'animació dels membres de la comparsa seran els elements a valorar en les tres categories establertes, cada una de les quals tindrà dos premis: un de 150 euros i un altre de 50. El termini per inscriure la carrossa a la Rua finalitza el 28 de febrer i es pot participar de la desfilada sense participar en el concurs.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari