Catalunya Diari

Mollerussa celebra del 3 al 8 d’abril les festes de Sant Isidori, en honor al seu patró votat

La capital del Pla d'Urgell organitza del 3 al 8 d'abril una setmana amb diferents activitats culturals
Presentació de les festes
Presentació de les festes | LleidaDiari.cat

Mollerussa organitza del 3 al 8 d'abril una setmana amb diferents activitats culturals per tal d'honorar el patró, Sant Isidori. Les festes comencen amb el pregó del dia tres a les 21.00 hores del vespre que enguany anirà a càrrec de Cóncep Miró, tècnica de Protocol de la Generalitat de Catalunya, llicenciada en Ciències Físiques per la UAB i filla de Mollerussa, segons ha explicat aquest matí l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo. Els actes seguiran dimecres amb una conferència a les 9 del vespre al Centre Cultural organitzada per la parròquia Sant Jaume sota el títol La Parròquia, lloc de trobada i casa de tots, a càrrec de Jordi Agustí Piqué, president del Pontifici Institut Litúrgic de Roma. La gent gran tornarà a ser la protagonista de dijous amb la celebració d'un dinar al pavelló poliesportiu Onze de Setembre. 

L'acte comptarà amb el lliurament de guardons a set avis i àvies que enguany celebren els 95 anys. També el mateix dijous a les 20.00 hores de la tarda al Centre Cultural tindrà lloc la xerrada Monogràfic de Pedra Picada, a càrrec de Llorenç Bonet, coordinador del futbol base del CFJ Mollerussa on explicarà curiositats del futbol a través de jugadors històrics lleidatans. La programació inclou també enguany la caminada saludable de quatre quilòmetres per la banqueta del canal amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física. La cita serà a partir de les 9.30 hores del matí al parc municipal. Un dels actes centrals de les Festes de Sant Isidori és el lliurament divendres sis a les 21.00 hores del vespre al Teatre L'Amistat dels guardons de la 30a edició del Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa, un acte que serà presentat pel reconegut escriptor i comunicador Màrius Serra i que comptarà amb l'acompanyament de &The Band, l'orquestra d'adults de l'Escola Municipal de Música.

 

Els actes seguiran dissabte dia set a les de 18.00 hores de la tarda amb la 10a Trobada de Colles Bastoneres amb la participació dels Bastoners del Casc Antic de Barcelona, la Colla bastonera del Casal Pere III de Balaguer, el Ball de bastons de Salou, la Colla Bastonera infantil de l'Escola Les Arrels i les Colles Bastoneres infantil i d'adults del Casal l'Arreu. També a les 21.00 hores del vespre de dissabte al Bar de L'Amistat tindrà lloc el concert de la Piccola Band, amb música del 1r i 2n terç del segle XX. Les festes acabaran diumenge amb la 21a Trobada de Puntaires que tindrà lloc a partir de les 10.00  hores del matí al Pavelló Firal. El darrer acte programat serà a dos quarts de 7 de la tarda al Teatre L'Amistat on hi haurà el concert de Sant Isidori a càrrec de l'Orfeó Renaixença.Comentaris

envia el comentari