Catalunya Diari

Mollerussa celebra la 30a edició de l’Aventura de Nadal

Com a novetat, enguany s'ha previst una zona de creació artística en la qual s'hi podran trobar quatre propostes diferenciades

Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

L'Aventura de Nadal, que organitza l'Ajuntament de Mollerussa des del 26 desembre al 4 de gener al Pla d'Urgell, arriba enguany a la trentena edició. Ho fa amb una aposta qualitativa en la quarantena de propostes diferents amb què comptarà, en especial pel que fa als espectacles infantils i als tallers que s'ofereixen com a complement a les 17 atraccions mecàniques i inflables que alberga el parc.

Com a novetat, enguany s'ha previst una zona de creació artística en la qual s'hi podran trobar quatre propostes diferenciades a través de les quals els infants podran interactuar amb diferents materials com poden ser llums fluorescents, gomets o caixes de cartó i participar d'un procés de creació conjunt, segons ha explicat la regidora de Festes i Joventut, Raquel Pueyo.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

S'incorporaran dues atraccions mecàniques noves

Així mateix, s'incorporaran dues atraccions mecàniques noves, més pensades per a la franja d'entre 8 i 15 anys com són el jumping i el Tagada i que complementaran els inflables, els llits elàstics o els trens mecànics, entre altres. Pel que fa als espectacles infantils, la Cia. Sidral serà l'encarregada de dinamitzar-los a través d'un Túnel de Terror. Serà el dia 26 per la inauguració i també el 27, 28 i 29 de desembre.

Pel dia 30, s'ha previst una dinamització a càrrec del Pallasso Espagueti que barreja el clown, les titelles i la globoflèxia. Quant als tallers, n'hi haurà un de circ (dia 31), el tradicional Pintacares (dia 1), un taller de construcció de titelles amb material reciclat (dia2) i un taller d'elaboració de sabó natural (dia 3).

Hi tornarà a haver un espai per a les manualitats

A banda de les atraccions mecàniques i l'espai de creació artística, hi tornarà a haver un espai per a les manualitats, que anirà a càrrec de l'entitat Colònies Sant Jaume, que també es faran càrrec del Racó dels Petits pensat per a infants de fins a 4 anys. Així mateix, es disposarà de la presència permanent d'un professional d'Infermeria que realitzarà tasques d'assistència sanitària.

L'Aventura de Nadal funcionarà cada tarda de 4 a dos quarts de 9, excepte el dia 31 que tancarà a les 8 del vespre i l'1 de gener que obrirà a les 5 de la tarda. L'entrada costarà 4 euros per infant i joves des de 3 fins a 15 anys, ja que els acompanyants no paguen. 

Descomptes per a famílies nombroses

Els integrants de les famílies nombroses i de les famílies monoparentals tenen un descompte d'un euro per infant presentant el carnet. També es fan descomptes de dos euros per a grups especials i escoles. Enguany, com novetat, el servei de guarda-roba que és gratuït pels infants també es podrà fer servir per als adults pagant 50 cèntims.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari