Catalunya Diari

Mollerussa celebra la 25a edició de la fira Autotardor

El Recinte Firal de la capital del Pla d’Urgell obrirà de divendres a diumenge la 25a edició de la fira Autotardor amb el 100% d’ocupació dels Pavellons Firals

Si estàs buscant cotxe, no et perdis la fira Autotardor de Mollerussa
Si estàs buscant cotxe, no et perdis la fira Autotardor de Mollerussa | LleidaDiari.cat

Batre un rècord absolut en vendes de cotxes aquest 2019 en la suma dels tres certàmens organitzats per Fira de Mollerussa al llarg de l'any on és present el sector d'automoció (el Saló de l'Automòbil de la Fira de Sant Josep, l'Autotrac i l'Autotardor) és «l'ambiciós objectiu» amb què obrirà aquest cap de setmana (del 25 al 27 d'octubre) la 25a edició de la fira Autotardor de la capital del Pla d'Urgell, certamen d'ocasió que inclou a més el sector de la maquinària agrícola i industrial.

Així ho ha posat de manifest el director de l'ens firal, Xavier Roure, durant la roda de premsa de presentació de la convocatòria d'enguany, realitzada a l'Ajuntament i amb la que també hi ha participat l'alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona.

Autotardor es desenvolupa dins la línia dels darrers anys

En començar la roda de premsa, ja l'alcalde ha avançat que si el certamen Autotardor es desenvolupa dins la línia dels darrers anys «podem millorar els registres de volum de negoci» de les fires de Mollerussa aquest any pel que fa al sector d'automoció, sent les millors dades les assolides el 2017 amb un import total de vendes de cotxes (nous, al Saló de l'Automòbil, i d'ocasió, a les fires Autotrac i Autotardor) d'11,2 MEUR.

El Recinte Firal de la capital del Pla d'Urgell obrirà de divendres a diumenge la 25a edició de la fira Autotardor amb el 100% d'ocupació dels Pavellons Firals, on es localitza el sector d'automoció. En total hi participaran 27 expositors dels quals 17 corresponen al sector automobilístic, 6 al de la maquinària agrícola i industrial, 1 a furgonetes i 3 a serveis i complements. L'horari d'obertura serà de les 10 del matí a les 8 del vespre, sent l'entrada gratuïta. Pel que fa a la inauguració oficial tindrà lloc el divendres a les 6 de la tarda i anirà a càrrec del president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), Lluís Soler.

Sorteig d'un premi de 3.000 euros per incentivar les vendes in situ

D'altra banda, el director ha recordat també el sorteig del premi de 3.000 euros que es porta a terme cada any entre els compradors d'un automòbil en el marc de la fira. Aquesta iniciativa, ha dit Roure, té com a objectiu «fer més atractiva la fira i aconseguir que les operacions es tanquen el mateix cap de setmana» del certamen. Així mateix, es manté l'Espai Low Cost, el qual se situarà davant i en el lateral dels Pavellons i on els visitants podran trobar vehicles amb preus més econòmics.

Certamen capdavanter al territori

En la seva intervenció, Xavier Roure ha qualificat el certamen Autotardor com a fira «capdavantera al territori» amb una exposició que inclou al voltant de 400 cotxes a la venda i amb tota gamma de preus. Per últim, el director s'ha referit a les manifestacions convocades aquests dies al país, si bé ha matisat que la fira està oberta tres dies i qui tingui intenció de canviar-se el vehicle tindrà temps per visitar-la.

La fira Autotardor va néixer l'any 1995 i uns anys després, el 1998, incorporava la maquinària agrícola i industrial d'ocasió. L'any 2018 el certamen va tancar 109 vendes de cotxes per un import de més d'1,6 milions d'euros.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari