Catalunya Diari

Mollerussa comença a fer testos serològics a tota la plantilla municipal

Els primers han estat els agents de la Policia Local i en els propers dies ho anirà fent la resta de personal

Pla obert on es pot veure una taula de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Mollerussa
Els primers han estat els agents de la Policia Local i en els propers dies ho anirà fent la resta de personal | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Mollerussa ha començat aquest dimarts a fer testos serològics per detectar la covid-19 a la plantilla municipal.

Els primers han estat els agents de la Policia Local i després se'l faran el personal de la brigada municipal i de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, en funció de la reincorporació presencial a la feina. En paral·lel, s'han posat les mampares de protecció a equipaments municipals, en previsió de quan es puguin tornar a obrir al servei presencial.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

No tenen la mateixa «fiabilitat» que una PCR 

L'alcalde Marc Solsona ha explicat que els testos serològics no tenen la mateixa «fiabilitat» que una PCR però ha remarcat que es tracta d'una mesura «prèvia» a la reincorporació del personal lligada al protocol de desconfinament que fa setmanes que s'està treballant.

Marc Solsona ha assenyalat que les proves serològiques són un instrument o mesura per a la «reincorporació» del personal que van lligades al fet que posteriorment, la gent continuï fent un ús responsable de les normes sanitàries com són el distanciament social i la neteja i higiene personal. D'aquesta manera, ha afegit Solsona, els treballadors compten amb la «tranquil·litat» d'haver-se fet la prova però la seva continuïtat i s'anirà veient d'acord ambls diferents indicadors de torn.


Comentaris

envia el comentari