Catalunya Diari

Mollerussa suma 32 casos positius de covid-19

El consistori demana no relaxar el confinament i evitar sortir si no està justificat

Pla general on es pot veure un control pel confinament pel coronavirus de la Policia Local de Mollerussa
Pla general on es pot veure un control pel confinament pel coronavirus de la Policia Local de Mollerussa.  | LleidaDiari.cat

Mollerussa té registrats 32 casos de coronovarius al municipi, un dels quals correspon al d'una persona que està aïllada i controlada en un centre residencial de la ciutat. Paral·lelament, la xifra de víctimes mortals es manté en set i, d'altra banda, ja són cinc les persones que han aconseguit curar-se, segons dades facilitades pel CAP de la capital del Pla d'Urgell. Així s'ha donat a conèixer aquest divendres en la reunió periòdica del comitè d'emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, en el marc de la qual s'ha volgut traslladar un missatge a la població en el sentit de no relaxar les mesures de confinament durant el cap de setmana i evitar sortir si no és amb motiu justificat.
 
 
 
 
 
Després que a principi de setmana es constatés un increment de la mobilitat per motius laborals, després del decret de l'Estat de tornada a la feina, ara la tendència s'ha estabilitzat i la Policia Local no ha hagut d'aixecar des de dimecres cap acta per no respectar el confinament.
 
 
D'altra banda, Salut Pública no ha donat validesa als tests realitzats per empreses de la ciutat, segons s'ha informat al comitè, tot i que a les persones que podrien ser considerades com a positives, se'ls ha decidit aplicar igualment el protocol de la covid-19 i, per tant, romanen aïllades als seus domicilis.
 
 
Pel que fa al servei Ajude(M)ollerussa, ha rebut fins ara 410 trucades, les quals han derivat en 361 accions directes que han dut a terme la cinquantena de persones voluntàries que hi col·laboren. Així mateix, també fer 386 seguiments telefònics a persones grans de la ciutat per conèixer la seva situació i possibles necessitats.

Comentaris

envia el comentari