Catalunya Diari

Mollerussa habilita tres noves portes al Pavelló Pla d'Urgell per incrementar el seu aforament

Es busca millorar la seguretat per al concert de Txarango que ha esgotat entrades a la venda per internet i es modificarà el trànsit de vehicles a la zona

Les obres han de quedar enllestides aquest dijous. | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Mollerussa ha començat les obres per habilitar tres noves portes al Pavelló Pla d'Urgell amb l'objectiu de poder incrementar l'aforament fins a 3.000 persones, seguint així el pla d'autoprotecció d'aquest equipament. Les obres, que han de quedar enllestides aquest dijous per tal que ja siguin operatives el divendres de Festa Major, les duu a terme l'empresa Garrofé SAU, la qual es va adjudicar el projecte amb un import de 13.483 euros. Les tres noves portes, a més, estaran senyalitzades degudament amb il·luminació d'emergència.

El pavelló acollirà dissabte el segon concert de la gira de Txarango a Catalunya i el primer a Lleida. Ja s'han esgotat les entrades a la venda per internet i només en queden 100 que es vendran a taquilla el mateix dia. Aquest pavelló també acull els diversos certàmens firals de Fira de Mollerussa al llarg de l'any. També per motius de seguretat, durant el concert de Txarango de dissabte a la nit es modificarà la circulació de la zona, ja que es prohibirà tant l'estacionament com el trànsit de vehicles per un tram de l'avinguda del Canal, el que hi ha just al davant del Pavelló Pla d'Urgell. Els cotxes seran desviats per l'avinguda de la Fira i dirigits cap a les zones d'aparcament habilitades a l'esplanada del darrere de l'equipament.


Comentaris

envia el comentari