Catalunya Diari

Mollerussa inclou una trentena d’activitats al cicle Les Quatre Llunes

Des del mes de juny i fins l'agost

Imatge de la presentació de Les Quatre Llunes | LleidaDiari.cat

Les Quatre Llunes, el cicle d'activitats d'estiu a Mollerussa, inclourà enguany un total de 28 activitats culturals, esportives i comercials en diferents indrets del municipi, les quals, com a novetat, començaran ja el mes de juny i s'allargaran fins a l'agost, comptant amb la col·laboració d'una desena d'entitats de la ciutat. Així, la primera de les activitats programades tindrà lloc el proper dimecres 21 a les 20.00 hores del vespre al parc municipal de la mà de Saó de Ponent, que amb un taller de malabars a càrrec d'Improvistos Krasty Show, seguit d'un concert amb Morena-Tradipaxanga celebrarà el Solstici d'Estiu. Ho ha explicat aquest matí l'alcalde de Mollerussa, el regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, acompanyat d'un representant de Saó de Ponent, Carles Crespo.

  

  

La programació inclou també un dels esdeveniments estrella a nivell comercial el sisè Mollerussa Open Night, que organitzat per Mollerussa Comercial tindrà lloc la matinada de divendres 30 a dissabte u. Com a animació prèvia, divendres 30 a partir de les 21.00 hores del vespre tornarà una nova edició de Mollerussa Running amb sortida des del carrer de Ferran Puig. La següent cita comercial, també organitzada per la mateixa entitat i que enguany s'estrena en el calendari serà el JuliolFEST, que es farà al parc municipal divendres 15 i dissabte 15.

Per dissabte dia u hi haurà dues opcions: la Posta de Sol amb gust Ponentí, una activitat també nova, que Boira-Experience organitza a La Serra a partir de les 18.00 de la tarda i a partir de les 19.00 hores de la tarda al Mollerussa Night 3x3, que promou el Club de Bàsquet Mollerussa i que enguany es trasllada des de la plaça de Manuel Bertrand fins a les pistes de bàsquet que hi ha a la zona de la plaça de l'Orfeó Renaixença. La 24a Caminada a la Llum de la Lluna, una de les activitats que mou més públic amb més d'un miler d'inscrits i que l'Ajuntament organitza en col·laboració amb els Xafatolls, tindrà lloc divendres, com sempre, des del parc municipal. Una altra de les activitats esportives del cartell d'activitats serà la Fita Alta Madness, una cursa organitzada pel GE Serralada consistent en pujar 100 vegades al Tossal de la Fita Alta de la Serra (1.400 metres), que es farà el 15 de juliol per recaptar fons a benefici d'una malaltia minoritària, la Miopatia Miotubular.

 

Dissabte dia vuit serà el torn del concert de l'Orfeó Renaixença amb la participació de la Coral Noves Veus de Capellades que tindrà lloc precisament a la plaça que porta el nom de l'orfeó. Quatre concerts més, tots ells als jardins de la Casa Canal, ompliran la programació i seran dissabte 5 d'agost amb Xavier Balcells, organitzat per A2Mic, divendres 21 de juliol el de la Coral Ressò de l'Albada, dijous 27 de juliol el concert de la Berta Puigdemasa i divendres 28 de juliol el de la Cobla Contemporània, organitzat aquest darrer per l'Agrupació Sardanista que també ha programat sis ballades de sardanes amb so digital a diferents espais de la ciutat i una ballada amb la Cobla Amsterdam a la plaça de l'Ajuntament dimarts 25 de juliol. 

Altres activitats programades són el Mercat de Rebaixes d'Estiu el 26 d'agost, dues activitats organitzades per A2Mic juntament amb el centre Solaç, Pintura al Mur dimecres 12 de juliol, i Retalls de Mollerussa, dimecres 19 de juliol. El Cinema a la Fresca amb la projecció de la pel·lícula de la factoria Disney Vaiana dijous dia 20 serà una altra de les activitats destacades. 


Comentaris

envia el comentari