Catalunya Diari

Mollerussa inicia la temporada de piscines aquest divendres, dia 16 de juny

La principal novetat d'aquesta campanya de bany és la inscripció en línia per als cursos

Imatge de les piscines de Mollerussa. | LleidaDiari.cat

Mollerussa donarà el tret de sortida a la temporada d’estiu de les piscines aquest divendres, dia 16 de juny, consolidant com a sistema d’accés la polsera de xip que es va instaurar ja la temporada passada i amb la novetat que la inscripció als cursos d’estiu es podrà fer per primer cop també en línia a través de la web de l’equipament, així com també de forma presencial. Pel que fa a l’oferta de cursets, hi tornarà a haver més d’una trentena de grups a través de la dotzena activitats programades en les diferents modalitats, tant per a públic infantil com per a adults i el període d’inscripció ja està obert.

En aquesta ocasió es tornarà a oferir el programa Fitness Plus per als adults, el qual inclourà l’opció d’escollir entre set activitats repartides en 21 sessions setmanals de tota l’oferta formativa que anualment ofereix la instal·lació i que va des de la iniciació i el manteniment, al fitness aquàtic d’avantguarda amb sessions d’Aquapower, d’Aquafit, de Bodygym o d’Aquaeròbic. A més, també inclou la disponibilitat de bany lliure tant a la piscina d’estiu com a la coberta i l’ús de la sauna i el gimnàs en horaris concertats. L’objectiu és que l’usuari pugui planificar el seu propi pla d’entrenament setmanal i participar de totes les activitats que s’ofereixen en l’horari que millor li combini. 

Les inscripcions per aquests cursos, que es faran des del 27 de juny fins al 5 d’agost, s’han de fer efectives a les oficines de la piscina coberta o bé en línia. Els preus oscil·len entre els 17,40 i els 51,20 euros en funció de l’opció escollida. Pel que fa als abonaments per accedir a les piscines d’estiu, també es poden adquirir ja. Els preus, que es mantenen per tercer any consecutiu seran 40 euros pels adults, mentre que el de joves d’entre 12 i 17 anys, serà de 30 euros i l’infantil, de 23 euros. Val a recordar que, a banda d’aquests tres que són els més habituals, també hi ha abonaments familiars per temporada, per família nombrosa, individuals per setmanes o individuals per aturats per setmanes, entre altres modalitats. L’horari d’obertura de les piscines serà de 10.30 a 20.30 hores els mesos de juny, juliol i primera quinzena d’agost i fins a les 20.00 hores els darrers dies d’agost i els dies de setembre. 


Comentaris

envia el comentari