Catalunya Diari

Torna 'Lo Vermutet' a Mollerussa amb moltes novetats

El certamen es celebrarà dissabte 28 de juliol i comptarà amb la participació de 13 establiments

Imatge d'arxiu de Lo Vermutet 2017.
Imatge d'arxiu de Lo Vermutet 2017. | LleidaDiari.cat

'Lo Vermutet' torna a Mollerussa. Serà el proper dissabte dia 28 de juliol. I ho farà amb moltes novetats, entre les que destaquen un doble horari, amb la possibilitat de participar al migdia -d'11.30 a 14.30 hores- i/o a la nit -de 20.00 a 23.30 hores-; un preu de tiquet de pack de 2 euros, que inclou tapa i beure; i un itinerant 'De Bar en Bar'. Totes aquestes dades les ha facilitat aquest dimarts Poldo Segarra, director de Fira de Mollerussa.

‘De Bar en Bar’, la principal novetat d’enguany

Les cinc edicions anteriors de Lo Vermutet s'havien dut a terme en un punt concret de la capital del Pla d'Urgell. En aquesta ocasió es desenvoluparà en fins a 13 locals participants i funcionarà com un «correbars o corretapes», segons ha explicat Segarra. Així, amb aquesta nova metodologia, es promocionaran els establiments participants en aquesta iniciativa, un fet que ha animat als locals a sumar-se al projecte.


Els establiments participants són: Breiko, Café Bunker, El Nou 19, Krostó, La Botiga, Maronna, Pastisseria Sant Isidori, Patet, Pizzeria L’Avinguda, Punt 14, Restaurant Com a Casa i Restaurant L’Antic. 

Cartell de 'Lo Vermutet' 2018.
Cartell de 'Lo Vermutet' 2018. | LleidaDiari.cat

 

'Lo Vermutet', al migdia i a la nit

La segona novetat important de l'edició d'enguany serà l'ampliació de dues franges horàries: migdia i nit. «D'aquesta manera ens permetrà tenir dos tipus de públics: un de més familiar al migdia, i un de més jove a la nit», ha explicat el director de Fira de Mollerussa.

Un any més continuaran els preus populars i funcionarà amb tiquet-pack de beguda (canya, refresc o vermut) + tapa, per 2 euros. Aquests es podran comprar de forma anticipada a un preu de 2 euros, mentre que el mateix dia de Lo Vermutet es vendran a 2,5 euros. La venda anticipada serà fins al dia 26 de juliol i es podran comprar als mateixos establiments participants.


Comentaris

envia el comentari