Catalunya Diari

Mollerussa obre els parcs infantils, però demana prudència

També s’obrirà aquest cap de setmana el parc de la Serra i es permetrà l’accés al parc de patins i a les pistes poliesportives en espais públics

Imatge d'arxiu d'un parc infantil
Mollerussa ja ha obert els parcs infantils en entrar a fase 3 | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Mollerussa obre a partir d'aquest divendres tots els parcs infantils de la ciutat, un cop entrats a la fase de la represa que s'inicia aquesta mitjanit després de passar breument per la Fase 3.

Així mateix, es permetrà l'ús de la pista de patins i de les pistes poliesportives a l'aire lliure que hi ha en dos espais públics de la ciutat. També s'obrirà a partir del cap de setmana el parc de la Serra i es permetrà un ús restringit de les barbacoes.

 

Es demana prudència i responsabilitat a la ciutadania

Tot i això, des del consistori es demana prudència i responsabilitat a la ciutadania en el compliment de les mesures de seguretat establertes i que són obligatòries com és l'ús de la mascareta en cas de no poder mantenir la distància social recomanada i la higiene continuada de mans, entre altres. Amb l'apertura d'aquests equipaments es pretén descongestionar altres espais públics de la ciutat i així contribuir a esponjar les concentracions de persones.

Mollerussa preveu obrir les piscines d'estiu a finals de més, però amb cita prèvia

L'Ajuntament de Mollerussa preveu obrir les piscines d'estiu a finals de mes amb cita prèvia per tal de poder controlar en tot moment l'aforament. Així ho ha explicat aquest dimarts matí l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual no ha pogut concretar encara la data exacta, ja que s'està ultimant la metodologia tecnològica a utilitzar perquè sigui possible aquest control. També ha explicat que s'està acabant de detallar el paquet de cursets de natació que s'oferiran aquest estiu així com les condicions en què es duran a terme.

Normes de funcionament

L'alcalde ha assegurat que les piscines s'obriran i que un cop es pugui explicar quines seran les normes de funcionament que s'hauran d'aplicar enguany es farà pública la data concreta. També ha indicat que s'ha de preveure un seguit de condicionats com són les distàncies de seguretat i la desinfecció però que pel que fa al nombre de socorristes serà el mateix de cada any, ja que es compta amb base a la làmina d'aigua i aquesta no ha variat. En aquest sentit, ha dit que l'objectiu és que tothom que accedeixi al recinte es pugui banyar i la previsió amb què es treballa és que es pugui obrir amb el 50% de l'aforament, la qual cosa voldria dir que hi hauria capacitat per a 277 persones simultàniament.


Comentaris

envia el comentari