Catalunya Diari

Mollerussa obre les piscines amb cita prèvia, mesures de seguretat i el mateix preu

També oferirà 23 grups de cursets de natació per a infants i per adults però amb grups reduïts per complir l’aforament de la piscina coberta

Imatge d'arxiu de les piscines de Mollerussa
L’Ajuntament de Mollerussa obre les piscines d’estiu el 29 de juny amb cita prèvia, mesures de seguretat i el mateix preu | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Mollerussa donarà el tret de sortida el pròxim 29 de juny a la temporada d'estiu de les piscines, la qual s'allargarà fins al 10 de setembre en horari habitual de les 10.30 a les 20.30. Ho farà amb canvis motivats pel compliment de mesures de prevenció contra la Covid-19.

Per això, caldrà concretar cita prèvia a partir del dia abans a través d'una plataforma operativa al web www.piscinamollerussa.com i es permetrà l'estada al recinte durant dues hores i mitja cada dia. Així mateix, s'estableixen franges horàries d'ús i se'n reserva una per al col·lectiu de la gent i les persones de risc, que no caldrà que agafin cita prèvia a no ser que vulguin anar-hi en un altre horari. La plataforma permetrà que hi hagi un comptador d'aforament en directe a través del web per la qual cosa, si no està ple, es podrà gestionar la cita prèvia pel mateix moment.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els preus dels abonaments i de les entrades es mantenen igual

D'altra banda, els preus dels abonaments i de les entrades, tot i les mesures de seguretat implementades, es mantenen igual que l'any passat i s'hauran d'adquirir preferentment a la mateixa plataforma en línia a partir de dia de l'obertura, tot i que també es podrà fer a la piscina coberta a partir del 25 de juny. Ho ha explicat aquest matí l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat dels tècnics de la regidoria d'Esports, Gerard Nabau i Ricard Pastó.

Així mateix, també s'ha informat que s'oferiran 23 grups de cursets de natació adreçats a tots els públics, des de nadons a públic adult. Començaran l'1 de juliol i s'allargaran fins al 7 d'agost i però seran en grups reduïts per tal de garantir els límits d'aforament marcats i en el cas dels pàrvuls de 3 i 4 anys hauran de fer la formació acompanyats d'un adult igual que ho fan els nadons per evitar contactes amb el monitor.

Pel que fa als condicionants, en la franja destinada a la gent gran i el col·lectiu de risc (de 10.30 a 12 hores) també es permetrà que hi vagin adults i s'habilitarà una zona per a nedar tot i que no estarà distribuïda per carrers. De les 12 a les 13.30 es reservarà per als participants de campus esportius o casals de lleure i els menors d'edat només en podran fer ús recreatiu a partir d'aquesta hora i fins al tancament de la instal·lació a les 20.30.

 

Es delimitarà els espais a la gespa

Així mateix, com a mesures de seguretat es delimitarà els espais a la gespa per tal d'assegurar la distància de seguretat entre els usuaris, no es podran utilitzar els vestidors i les úniques dutxes operatives seran les del recinte exterior. Quant al control de l'accés se seguirà fent mitjançant la polsera, caldrà accedir amb la mascareta posada i es col·locaran catifes per desinfectar el calçat a l'entrada de la piscina. Pel que fa al bar, estarà obert però no amb servei de terrassa.


Comentaris

envia el comentari