Catalunya Diari

Mollerussa obre les piscines d’estiu el 17 de juny amb mesures de seguretat i mantenint els preus

La piscina coberta acollirà del 28 de juny al 6 d’agost 17 grups de cursets de natació per a infants i per adults i el programa Fitness Plus

L'Ajuntament de Mollerussa donarà el tret de sortida el pròxim 17 de juny a la temporada d'estiu de les piscines, la qual s'allargarà fins al 10 de setembre en horari habitual de les 10.30 a les 20.30.

A falta del protocol que pugui acabar decretant el Procicat, se seguiran aplicant mesures de prevenció contra la Covid-19 com l'ús de la mascareta, del gel hidroalcohòlic i de la catifa per desinfectar el calçat per accedir al recinte.

Quant a l'aforament, serà del 70% per la qual cosa, amb tota probabilitat no caldrà establir ni franges horàries ni delimitar les zones, tal com va ser necessari fer la temporada passada. No obstant això, amb tota probabilitat no es podran utilitzar els vestidors i les úniques dutxes operatives seran les del recinte exterior.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Ho ha explicat aquest matí l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del coordinador d'Esports, Jordi Aymerich i el tècnic de la regidoria, Gerard Nabau, els quals han indicat que els preus dels abonaments i de les entrades, es mantenen igual que l'any passat.

Es podran adquirir en línia o al taulell de la piscina coberta a partir de demà dia 9, el mateix dia en què també s'obriran les inscripcions a les activitats previstes per aquesta temporada d'estiu, les quals també es podran fer a través de la web www.piscinamollerussa.com

Imatge de l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona
Mollerussa obre les piscines d’estiu el 17 de juny amb mesures de seguretat i mantenint els preus | LleidaDiari.cat

Així, com des de fa cinc temporades, els preus dels abonaments són 40 euros pels adults, mentre que el de joves d'entre 12 i 17 anys, serà de 30 euros i l'infantil, de 23 euros.

Val a recordar que, a banda d'aquests tres que són els més habituals, també hi ha abonaments familiars per temporada, per família nombrosa, individuals per setmanes o individuals per aturats per setmanes, entre altres modalitats que diferencia el carnet per al públic jove d'entre 12 i 17 anys de l'infantil i el d'adults.

S'oferiran 17 grups de cursets de natació adreçats a tots els públics

En aquest sentit, s'ha informat que s'oferiran 17 grups de cursets de natació adreçats a tots els públics, des de nadons a públic adult. Començaran el 28 de juny de juliol i s'allargaran fins al 6 d'agost en grups reduïts per tal de garantir els límits d'aforament marcats i en el cas dels pàrvuls de 3 i 4 anys, ja no serà necessari com fins ara que fessin la formació acompanyats d'un adult.

Els preus dels cursos oscil·len entre els 17,40 i els 51,20 euros en funció de l'opció escollida.

Com a novetat per aquesta temporada, cal destacar que enguany s'incrementarà de 12 a 14 anys l'edat mínima per poder entrar a la piscina sense anar acompanyat d'un adult, una normativa que ja s'aplica a la majoria de municipis veïns.


Comentaris

envia el comentari