Catalunya Diari

Mollerussa obre teló del seu teatre amb 'El Trencanous' del Ballet de Catalunya

La temporada també tindrà el millor humor d’ Yllana Teatro amb ‘The Primitals’, el circ de Tic-Toc i una gala on la màgia serà la protagonista

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

El Teatre L'Amistat aixecarà el teló de la nova temporada el pròxim 3 de febrer i ho farà per rebre per primer cop a les terres de Lleida al Ballet de Catalunya, una companyia nascuda fa poc més d'un any amb l'objectiu de potenciar una companyia de dansa autòctona amb capacitat de representar i identificar a Catalunya. El Ballet de Catalunya presentarà en la seva segona temporada un clàssic com és 'El Trencanous', que arriba a Mollerussa després d'haver exhaurit les entrades de les tres funcions representades al Centre Cultural de Terrassa. 

La presentació de la nova temporada estable, que fins al maig comptarà amb vuit 8 espectacles, va anar a càrrec aquest dimarts de l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, i Àlex Culleré, responsable tècnic de la programació, els quals van indicar que com a novetat d'enguany les entrades es podran adquirir a través de la pàgina web del teatre www.teatrelamistat.com i, si es fa a taquilla, es disposarà d'un dia mes de venda, que serà dimecres, i que s'afegirà a dijous i divendres que ja eren hàbils per aquest menester.

La divertida comèdia musical 'The Primitals' portada a escena a cappella per Yllana Teatro serà una altra de les grans apostes del Teatre L'Amistat per a tancar la temporada el 18 de maig. També tindran protagonisme el circ amb Tic-Toc i 'Trapatelando' (16 de març) i la màgia amb una gala amb participació de diferents mags (24 de març). A banda d''El Trencanous', la dansa tindrà més pes amb un recorregut per als millors números de la història del cabaret europeu i del music hall americà a través de la companyia NS Danza (23 de febrer).

Així mateix, les companyies locals tornaran a tenir el seu espai en la programació de la mà del Teatre de Butxaca i la representació de l'obra 'Absèncie's, d'Eva Moreno, que va ser la guanyadora del 2n Concurs de Testos Teatrals per a espectacles de petit format (30 i 31 de març) i l'adaptació del conte 'Una vegada hi havia un Rei', de la mà de la Colla dels 50 i més (8,9 i 10 de febrer).

 

La Xarxa completarà la temporada a Mollerussa

La programació de La Xarxa completarà la temporada estable de teatre amb tres obres variades i de qualitat, la primera de les quals 'El follet i el sabater', de Sim Silabim, tindrà lloc aquest diumenge 13. Les altres dues són 'La Jana i els 3 ossos', del Centre de Titelles (27 de gener) i 'Hats', de la companyia Jam (24 de febrer). El preu general de l'entrada és de 5 euros tot i que els socis de La Xarxa tenen un descompte d'1 euro.

D'altra banda, pel que fa al Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema català, que s'ofereix cada darrer dissabte de mes al Centre Cultural canvia d'hora i es farà a les 19.45 per tal d'apartar-ho a les sessions de cinema estable que es duen a terme al mateix equipament. Les pel·lícules programades aquest trimestre són 'El fotógrafo de Mauthausen' (26 de gener), 'Petra' (23 de febrer) i 'Entre dos aguas' (30 de març).


Comentaris

envia el comentari