Catalunya Diari

Mollerussa organitza de nou el sopar de Cap d’Any

Els preus es mantenen en 65 euros el menú i la festa posterior comptarà amb l’actuació de dues orquestres i un grup de versions

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Mollerussa organitzarà per segon any el sopar de gala de Cap d'Any i després de la bona acollida que va tenir l'esdeveniment n'amplia la capacitat a 750 comensals que es repartiran entre els dos pavellons.

La festa posterior, en la que l'aforament serà de mil persones, comptarà amb dues orquestres i un grup de versions repartits entre els dos espais i dels quals en podran gaudir tots els assistents.

Els preus es mantindran igual que en la primera festa 

Els preus es mantindran igual que en la primera festa en la qual el sopar pels adults costava 65 euros i l'infantil, 20 euros. Totes les persones que participaran en el sopar tindran accés gratuït a la festa posterior mentre que també s'obre la possibilitat de participar-hi a partir de les 12 de la nit a aquells que sopin en un altre indret comprant una entrada anticipada per 10 euros amb consumició inclosa. La festa estarà amenitzada per les orquestres Aquarium i Millenium i el grup de versions Coversions. Les reserves es podran fer a partir de la data que es donarà a conèixer aviat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari