Catalunya Diari

Mollerussa porta a escena el clàssic de dansa ‘El Trencanous’

La programació del Teatre l'Amistat comptarà fins al maig comptarà amb 7 espectacles

El Teatre L'Amistat de Mollerussa inicia any i temporada el pròxim 2 de febrer amb l'obra de dansa El Trencanous, un clàssic d'aquestes dates que aquest cop arriba de la mà de la Companyia del Ballet de Barcelona, composta per ballarins de 14 nacionalitats diferents.

La programació també comptarà amb la presentació del projecte en solitari del bateria d'Els Pets, Joan Reig, que consolida la seva carrera com a cantant amb un recull de cançons pròpies que en el concert que farà el 7 de març a Mollerussa completarà també amb temes d'Els Pets.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Fins al maig comptarà amb 7 espectacles

La presentació de la nova temporada estable, que fins al maig comptarà amb 7 espectacles, ha anat a càrrec de l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, i Àlex Culleré, responsable tècnic de la programació.

El teatre familiar amb la Cia. Grappa Teatre i l'obra Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?, dirigida per Paco Mir, que es representarà el 26 d'abril. Així mateix, també comptarà amb l'espectacle Aquí no paga ni deu, el musical, de la Cia. Pot Teatre, que s'escenificarà el 9 de maig. L'humor també hi serà present amb Improshow, de la Cia. Planeta Impro, un espectacle d'improvisació en el qual s'ofereix al públic la possibilitat de decidir el guió de la representació.

Així mateix, les companyies locals tornaran a tenir el seu espai en la programació de la mà del Teatre de Butxaca i la representació de l'obra Pells Mortes, d'Eva Saumell, que va ser la guanyadora del 3r Concurs de Testos Teatrals per a espectacles de petit format (28 i 29 de març i el 4 i 5 d'abril) i Luci, la nova producció de la Colla dels 50 i més (1,2 i 3 de maig).

La Xarxa programa 4 obres destinades al públic familiar

La programació de La Xarxa completarà la temporada estable de teatre amb 4 obres variades i de qualitat, la primera de les quals L'aneguet lleig, de T. Gràcia, que ja es va representar el passat diumenge dia 12. Les altres tres són Adéu Peter Pan, de Festuc Teatre (26 de gener), El ratolí Pérez, de Tutatis (9 de febrer) i Hai, la pescadora de somnis, de la Cia. Giramàgic (23 de febrer). El preu general de l'entrada és de 5 euros tot i que els socis de La Xarxa tenen un descompte d'1 euro.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari