Catalunya Diari

Mollerussa posa a la venda les entrades per la gala del concurs de vestits de paper

El certamen incrementa els premis amb un reconeixement al/la millor model i un Botó d’Or per a la peça millor puntuada però no guanyadora

Imatge d'unes dones dissenyant vestits de paper
Imatge d'unes dones dissenyant vestits de paper | LleidaDiari.cat

L’Ajuntament de Mollerussa posa a partir d'aquest dijous a la venda les entrades per assistir a la gala de la 52a. edició del Concurs Nacional de Vestits de Paper i 13è Concurs de Vestits de Paper per a nines Barbie, que tindrà lloc el proper 16 de desembre a les deu de la nit al Teatre L’Amistat. Com a novetat i amb l’objectiu d’afavorir l’impuls que es vol donar al concurs arran de l’inici dels treballs previs per presentar candidatura com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per a la Unesco, les entrades per la gala de la nit es rebaixaran de preu per afavorir una major assistència i no s’obrirà al públic la desfilada de la tarda adreçada a facilitar la feina del jurat. Així, el preu de l’entrada que s’havia mantingut sense canvis en les darreres sis edicions, passarà a ser de 25 euros per al primer pis i les butaques de platea i vint euros per al segon pis.

Així mateix, un any més s’ha tornat a promocionar el certamen entre casals de jubilats de tot l’Estat espanyol, als quals es fa un descompte especial en l’entrada per a grups.L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar la possibilitat a un major nombre de persones per tal que puguin veure les peces que concursen. Les entrades estaran a la venda al Museu de Vestits de Paper de dimarts a divendres de les sis de la tarda a les nou del vespre. D’altra banda, a més a més dels premis per als tres millors vestits en les tres categories del concurs com són Moda Actual, Fantasia i Època, enguany també s’amplien el premis especials amb un reconeixement al millor model ja sigui masculí o femení de la mà de la prestigiosa revista de moda Pasarela de Asfalto, el director de la qual, Francisco José Pavón, va ser membre del jurat en la passada edició.

El premi consistirà en aquest cas en una entrada per assistir a una de les desfilades de la Mercedes-Benz Fashion Week de Madrid. Així mateix, la firma Teixits Balcells patrocinarà un altre dels premis nous com és el Botó d’Or, que reconeixerà el vestit que hagi obtingut una puntuació més alta però no hagi estat premiat pel jurat. Com a premis especials seguirà també l’Agulla d’Or, ofert per la botiga Lluna de Drap al millor treball artesà d’agulla, i el premi al Millor Complement, el qual està patrocinat per la firma Guash de Lleida.


Comentaris

envia el comentari