Catalunya Diari

Mollerussa es prepara per a la XXIII Jornada Fructícola del 17 al 18 d'octubre

La jornada comptarà amb diverses ponències tècniques i visites de camp on els especialistes de l'IRTA

Imatge d'una nau de l'IRTA
Imatge d'una nau de l'IRTA | IRTA

L'IRTA - Programa de Fructicultura celebrarà els pròxims dies 17 i 18 d'octubre la XXIII Jornada Fructícola de Mollerussa. Fidel amb el compromís de divulgació i transferència tecnològica, la jornada comptarà amb diverses ponències tècniques i visites de camp on els especialistes de l'IRTA exposaran als professionals del sector les novetats tècniques més rellevants dels últims anys. Com cada any, a més de les ponències que es duran a terme a l'interior de la carpa, el assistents disposaran d'un espai perquè les cases comercials relacionades amb el sector fructícola pugueu ser-hi presents.

El nombre d'empreses que participen i promouen els seus productes i serveis a la jornada ha anat creixent al llarg dels anys. Per aquest motiu, els organitzadors de les jornades creuen que, cada vegada, pot ser de l'interés de més empreses poder formar part d'aquest esdeveniment multitudinari. En aquest sentit, ofereixen diverses opcions d'assistència i patrocini com:

  

Estand

  

Demostració de camp

  

Publicitat Directa

  

Ponència Comercial

  

Patrocini de ponències tècniques

  

Què és l'IRTA?

L'IRTA és l'Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentaries i té la finalitat de contribuir a la modernització, a la millora i l'impuls de la competitivitat; al desenvolupament sostenible dels sectors agrari, alimentari, agroforestal, aqüícola i pesquer, i també dels directament o indirectament relacionats amb el proveïment d'aliments sans i de qualitat als consumidors finals; a la seguretat alimentària i la transformació dels aliments, i, en general, a la millora del benestar i la salut de la població.

Els seus objectius generals són els d'impulsar la recerca i el desenvolupament tecnològic en l'àmbit agroalimentari, facilitar la transferència dels avenços científics i valorar els avenços tecnològics propis tot cercant la màxima coordinació i col·laboració amb el sector públic i privat. L'IRTA ha promogut, des de la seva creació, l'establiment d'acords permanents de col·laboració amb altres institucions públiques que actuen en l'àmbit de la investigació i desenvolupament tecnològic a Catalunya. Aquesta política ha donat com a resultat l'existència, avui dia a Catalunya, d'una xarxa de centres consorciats (entre l'IRTA, Universitats, CSIC, Diputacions, etc.) que pot definir-se com la d'un sistema cooperatiu d'R + D.


Comentaris

envia el comentari