Catalunya Diari

Mollerussa preveu obrir les piscines d'estiu a finals de més, però amb cita prèvia

S’està ultimant el sistema tecnològic i la metodologia a aplicar així com també la manera com es realitzaran els cursets de natació

Imatge d'arxiu de les piscines de Mollerussa
Mollerussa preveu obrir les piscines a finals d'aquest mes de juny | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Mollerussa preveu obrir les piscines d'estiu a finals de mes amb cita prèvia per tal de poder controlar en tot moment l'aforament.

Així ho ha explicat aquest dimarts matí l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual no ha pogut concretar encara la data exacta, ja que s'està ultimant la metodologia tecnològica a utilitzar perquè sigui possible aquest control. També ha explicat que s'està acabant de detallar el paquet de cursets de natació que s'oferiran aquest estiu així com les condicions en què es duran a terme.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Normes de funcionament

L'alcalde ha assegurat que les piscines s'obriran i que un cop es pugui explicar quines seran les normes de funcionament que s'hauran d'aplicar enguany es farà pública la data concreta. També ha indicat que s'ha de preveure un seguit de condicionats com són les distàncies de seguretat i la desinfecció però que pel que fa al nombre de socorristes serà el mateix de cada any, ja que es compta amb base a la làmina d'aigua i aquesta no ha variat. En aquest sentit, ha dit que l'objectiu és que tothom que accedeixi al recinte es pugui banyar i la previsió amb què es treballa és que es pugui obrir amb el 50% de l'aforament, la qual cosa voldria dir que hi hauria capacitat per a 277 persones simultàniament.


Comentaris

envia el comentari