Catalunya Diari

Mollerussa programa el dia 24 de setembre la festa ‘Posa’t la gorra’ al parc municipal

El Mag Lari, el Sr. Postu i Lo Pau de Ponts participaran de la matinal, que comptarà també amb una vintena de tallers i actuacions musicals

El parc municipal de Mollerussa acollirà el proper 24 de setembre a partir de les 10.00 hores la primer festa 'Posa’t la gorra', organitzada per l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), l’AMPA Mollerussa (agrupació d’AMPA dels 4 centres de primària de la ciutat) i l’Ajuntament de ciutat. La festa serà conduïda pel Mag Lari i comptarà amb la participació del Sr. Postu i l’actuació musical de Lo Pau de Ponts així com també una vintena de tallers lúdics i familiars. Sensibilitzar a la ciutadania sobre el càncer infantil i recaptar fons per tirar endavant diferents projectes i activitats per ajudar en el procés de la malaltia als infants malalts són els principals objectius d’aquestes festes, de les quals només se’n fan vuit a l’any a tota Catalunya, quatre de les quals són a Ponent (Lleida, Balaguer, Tàrrega i ara Mollerussa).

La porta d’entrada a la matinal solidària és precisament la gorra, dissenyada exclusivament per la firma Munich i que es pot adquirir per set euros en 10 punts de venda distribuïts per la ciutat així com també al mateix parc municipal el dia de la festa, que tindrà com a acte central la lectura del manifest per part de dos infants que han patit la malaltia. 

Els diferents tallers previstos al llarg del matí aniran a càrrec del G.E. Serralada, Creu Roja Pla d’Urgell, els Tabalats Mollerussa, l’Agrupació Sardanista Mollerussa, el Consell de Participació Adolescent, l’Arreu, Kids&us, Solaç Centre d’Expressió Artística, l’Associació Atlètica Xafatolls, el Parc de Bombers de Mollerussa i els Mossos d’Esquadra. Pel que fa a les actuacions musicals, també hi haurà la Batukada dels Tabalats, els DJ’s pel CFGM de VídeoDiscjòquei i So de La Salle de Mollerussa i el concert de Sonotone Q Rock, que clourà la festa. 


Comentaris

envia el comentari