Catalunya Diari

Mollerussa prorroga una setmana més l'enduriment de restriccions

Tot i així el consistori no incidirà en les activitats d'entitats i clubs esportius

Un professional sanitari atén un pacient al nou espai polivalent de l'Hospital de Bellvitge
Mollerussa prorroga una setmana més l'enduriment de restriccions pels índex de covid-19 | ACN

L'Ajuntament de Mollerussa ha decidit prorrogar una setmana més l'enduriment de restriccions per frenar la covid-19 al municipi perquè els indicadors no han baixat prou. La ciutat té aquest dimarts una Rt de l'1'01 i un risc de rebrot que se situa als 993 punts.

L'alcalde Marc Solsona ha assegurat que aquests indicadors tornaran a baixar els dies vinents, però no hi ha cap «argument» que permeti renovar les dades. Per aquest motiu, espais públics concorreguts continuaran precintats i vigilats i equipaments com la piscina coberta limitats al 30% de la seva capacitat. Això no obstant, el consistori no «incidirà» en l'activitat ja permesa per la flexibilització de mesures a Catalunya d'entitats i clubs esportius .

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La situació no és tant greu com per «tancar absolutament»

Marc Solsona ha explicat que malgrat que els índexs de transmissió comunitària de covid-19 a Mollerussa són elevats, la situació no és tant greu com per «tancar absolutament» perquè no hi ha «focus superactius i concrets». En aquest sentit, ha recordat que la ciutat és la capital de comarca amb menys casos acumulats des del març de 2020 malgrat que ara s'hagi registrat aquesta punta. En paral·lel, continua la campanya de vacunació als Pavellons Firals tot i que a causa de l'escassetat de dosis només es porta a terme els dijous i divendres.


Comentaris

envia el comentari