Catalunya Diari

Mollerussa recupera enguany l’Aventura de Nadal amb una quinzena d’atraccions i moltes activitats

La programació per les festes compta amb una trentena d’activitats com la inauguració dijous de l’exposició de vestits de paper en vitrines

Mollerussa preveu recuperar enguany del 26 de desembre al 4 de gener l'Aventura de Nadal, després que l'any passat hagués de ser suspesa a causa de l'evolució de la pandèmia.

El parc comptarà amb una quinzena d'atraccions mecàniques i inflables, en les quals se seguiran totes les mesures de prevenció indicades pels protocols, i també s'hi ha programat una agenda d'activitats lúdiques amb espais per a les manualitats, una ludoteca per als més petits i música, teatre i tallers diversos en un altre espai diferenciat, segons han explicat aquest matí l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora de Festes, Raquel Pueyo.

Així, tornarà a haver-hi una zona de creació artística, que es va estrenar en la darrera edició i en la que s'hi podran trobar sis propostes diferenciades a través de les quals els infants podran interactuar amb diferents materials per fer una descoberta sensorial a través del joc i la manipulació d'objectes.

Imatge de la presentació de l'Aventura de Nadal a Mollerussa
Mollerussa recupera enguany l’Aventura de Nadal amb una quinzena d’atraccions i una agenda activitats lúdiques | Mollerussa recupera enguany l’Aventura de Nadal amb una quinzena d’atraccions i una agenda activitat

Atraccions mecàniques i l'espai de creació artística

A banda de les atraccions mecàniques i l'espai de creació artística, hi tornarà a haver un espai per a les manualitats, que anirà a càrrec de l'entitat Colònies Sant Jaume, que també es faran càrrec del Racó dels Petits pensat per a infants de fins a 4 anys. Així mateix, es disposarà de la presència permanent d'un professional d'Infermeria que acomplirà tasques d'assistència sanitària.

L'Aventura de Nadal funcionarà cada tarda de 4 a dos quarts de 9, excepte el dia 31 que tancarà a les 8 del vespre i l'1 de gener que obrirà a les 5 de la tarda. L'entrada costarà 4 euros per infant i joves des de 3 fins a 15 anys, ja que els acompanyants no paguen. Els integrants de les famílies nombroses i de les famílies monoparentals tenen un descompte d'un euro per infant presentant el carnet. També es fan descomptes de dos euros per a grups especials i escoles. Enguany el servei de guarda-roba, que serà gestionat pel Club Tennis Taula, tornarà a ser gratuït pels infants i també es podrà fer servir per als adults pagant 50 cèntims.

Música, esport, teatre i altres activitats completen la programació de festes

Vint-i-set actes formen part enguany de la programació d'activitats per celebrar les festes de Nadal a Mollerussa. Tot i que el tret de sortida oficial va ser el passat dia 26 de novembre amb l'encesa de l'enllumenat de Nadal i la celebració el passat dissabte del Mercat de Santa Llúcia, la programació continua aquest dissabte 18 de desembre amb la celebració del 57è Concurs de Vestits de Paper, que tindrà la seva prèvia amb la inauguració dijous a les 6 de la tarda de l'exposició urbana en una dotzena de vitrines de peces seleccionades d'entre les del Museu de Vestits de Paper, que ja es va fer l'any passat i que va ser un èxit de reclam. La programació seguirà diumenge 19 amb els actes de La Marató de TV3, el caga-tió solidari i el concert de Nadal per part del cor Stabat Mater a la Capella del Carme.

La programació també recupera enguany una varietat d'activitats dirigides a les famílies com l'espectacle 'Contes de Nadal de Les Germanes Baldufa' el dimarts 21 de desembre al Centre Cultural, el concert de Nadal dels grups de cant coral de l'Escola Municipal de Música i animacions nadalenques com els Follets Itinerants, l'Home dels Nassos, el tobogan inflable, entre altres.

Recollida de les cartes a SSMM Els Reis d'Orient

La Cursa de l'Indiot tornarà a tenir protagonisme el dia de Sant Esteve d'enguany amb la seva 38a edició, de la mà de l'A.A Xafatolls, a dos quarts d'onze del matí a la plaça Manuel Bertrand. Un altre dels actes tradicionals que tindrà lloc durant el 26 de desembre serà la recollida de les cartes a SSMM Els Reis d'Orient per part dels patges Gregori i Isidori, que tindrà lloc al Teatre L'Amistat a partir de les onze del matí. Dimarts 28 a dos quarts de nou del vespre al Teatre L'Amistat serà el torn de la tradicional lectura del Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra, coordinada per Saó de Ponent.

La Cavalcada de Reis del dia 5 de gener serà un altre dels actes que formen part de la programació de Nadal, que completen les sessions de ball del dia de Reis i el dia 9, la ballada de sardanes amb cobla organitzada per l'Agrupació Sardanista el 9 de gener i l'espectacle de teatre-dansa 'El Trencanous' amb el BCN City Ballet, al Teatre L'Amistat el 23 de gener a les sis de la tarda.


Comentaris

envia el comentari