Catalunya Diari

Mollerussa reedita l’Hotel Horror Duch per celebrar el Carnaval

L’activitat a Cal Duch ja es va fer amb èxit per Nadal amb 200 participants i s’oferirà dos caps de setmana per cobrir la demanda

Imatge del cartell del Carnaval de Mollerussa
Mollerussa reedita l’Hotel Horror Duch per celebrar el Carnaval que també tindrà un concurs de fotos i de vídeos | LleidaDiari.cat

La Regidoria de Festes de Mollerussa ja té enllestit el programa del Carnaval 2021, que serà en format híbrid amb la reedició de l'Hotel Horror Duch que tindrà com a seu Cal Duch i la promoció d'un concurs de fotografia i de vídeo amb el Carnaval i les disfresses com a eix temàtic. Ho ha explicat aquest matí la regidora de Festes, Raquel Pueyo, acompanyada del tècnic de l'àrea, Àlex Culleré.

L'objectiu és celebrar la festa, però complint amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19 i per això s'ha optat per aquest format híbrid amb una activitat presencial que ja es va dur a terme durant les festes de Nadal i en la qual van participar 200 persones al llarg dels quatre dies que es va dur a terme en grups reduïts i amb cita prèvia.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La instal·lació a càrrec de l'ARF Diables de Mollerussa encara està muntada

La regidora ha indicat que, aprofitant que la instal·lació a càrrec de l'ARF Diables de Mollerussa encara està muntada i que va quedar una llista d'espera una cinquantena de persones que no vam poder gaudir de l'activitat, es tornarà a organitzar durant dos caps de setmana aquest mes de febrer: el del 13 i 14 i el del 20 i 21 de 6 a dos quarts de nou del vespre. Serà gratuïta i caldrà inscripció prèvia a Cal Duch.

Pel que fa al concurs de disfresses tant en format fotografia com en format vídeo, tindrà tres premis en metàl·lic de 200, 150 i 100 euros per cada una de les dues categories. En el cas del vídeo, que no podrà sobrepassar els 3 minuts de durada es valorarà especialment l'animació mentre que en el de la fotografia es tindrà en compte l'originalitat de la disfressa i els seus accessoris així com la complexitat d'aquesta.

El termini per presentar el material serà el 14 de febrer i caldrà enviar-lo a carnaval@mollerussa.cat a través del servei gratuït de We Transfer. El jurat farà públic els originals guanyadors el 19 de febrer a través de la pàgina web municipal www.mollerussa.cat on també es poden consultar les bases senceres del concurs.


Comentaris

envia el comentari