Catalunya Diari

Mollerussa reprèn l’activitat de la piscina coberta amb cita prèvia

S’està treballant també en la preparació de la temporada d’estiu de les piscines per quan estigui definida poder comunicar-ne l’obertura

Imatge de la piscina coberta de Mollerussa
Mollerussa reprèn l’activitat de la piscina coberta i dels pavellons poliesportius amb cita prèvia | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Mollerussa ha reprès aquest dilluns l'activitat de la piscina municipal coberta i també dels pavellons esportius amb cita prèvia i només per a ús esportiu.

També s'ha activat el Camp Municipal d'Esports però, en aquest cas per a fer ús les oficines i no per activitat esportiva que no està prevista que es reprengui fins a finals de mes. Així mateix, s'està treballant per definir les condicions d'apertura del recinte de les piscines d'estiu en els pròxims dies, en una data que encara falta concretar i que es comunicarà degudament.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La piscina coberta s'ha obert en l'horari habitual però sempre amb cita prèvia

Pel que fa a la piscina coberta, s'ha obert en l'horari habitual però sempre amb cita prèvia trucant al telèfon 973-710143 amb 48 hores d'antelació. L'aforament permès màxim és de 15 persones cada hora, motiu per al qual s'establiran franges d'ús d'una hora d'estada al recinte per evitar aglomeracions a les entrades i sortides. Així mateix, només es pot fer ús de les dutxes a l'entrada a la piscina però no a la sortida, els vestidors es poden utilitzar per canviar-se però s'ha habilitat un espai per deixar les bosses i els objectes personals i així deixar lliures els vestidors perquè que es puguin fer les pertinents desinfeccions.

Tampoc es presta material sinó que cal portar-lo de casa. L'horari d'apertura d'aquest equipament és de dilluns a divendres de dos quarts de 7 de la nit a dos quarts d'11 de la nit de dilluns a divendres mentre que dissabte és de 8 a 2 del matí i diumenge de 9 a 2. Quant als pavellons municipals, l'horari d'apertura és de les 4 a les 8 de la tarda de dilluns a divendres i també amb cita prèvia que els clubs esportius usuaris de les instal·lacions acordaran directament amb la regidoria d'Esports. Els grups màxims seran de 15 persones alhora complint la normativa i no es podrà fer ús ni de les dutxes ni dels canviadors.

77 persones que computen com a positives a la capital del Pla d'Urgell

Aquesta ha estat una de les novetats que s'han posat de manifest en la reunió del Comitè d'Emergència d'avui que també ha servit per actualitzar les dades sanitàries de l'efecte de la pandèmia a Mollerussa, on a hores d'ara hi ha 77 persones que computen com a positives. La xifra de persones que han perdut la vida per la malaltia en manté en 10 mentre que les curacions ja són 25, segons dades facilitades pel CAP.

També s'han donat a conèixer les darreres dades del programa Ajude(M)ollerussa a través del qual ja s'han dut a terme un total de 563 trucades que han derivat en 558 actuacions directes. Així mateix, s'ha comunicat que des de dijous la Policia Local ha aixecat una acta per no respectar les mesures de confinament.


Comentaris

envia el comentari