Catalunya Diari

La piscina coberta de Mollerussa reprèn activitat l’1 de febrer amb el bany lliure

Es preveu iniciar la temporada de cursets a partir del 14 de febrer amb la mateixa oferta de l’any passat adaptada al 70% d’aforament permès

L'Ajuntament de Mollerussa reobre la piscina coberta a partir de l'1 de febrer un cop finalitzades les obres d'adequació de les deficiències tècniques i energètiques del complex que es van iniciar el mes d'octubre, segons ha explicat aquesta matí l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

Ho farà inicialment en la modalitat de bany lliure i preveu que a partir del 14 de febrer es pugui començar la temporada de cursets amb la mateixa oferta que es va presentar la temporada passada i complint amb el 70% d'aforament permès que marca actualment el protocol de prevenció de la Covid-19 per aquestes instal·lacions. Les inscripcions es podran formalitzar a partir del dia 1, preferiblement a través de la pàgina web www.piscinamollerussa.com on es publicarà tota la informació de l'oferta de cursets, o bé presencialment al taulell de l'equipament.

Imatge de la piscina coberta de Mollerussa
La piscina coberta reprèn activitat l’1 de febrer amb el bany lliure un cop acabades les obres d’adequació tècnica | LleidaDiari.cat

Les obres han estat executades per l'empresa Refrigeració Miquel Garcia SL

Cal recordar que les obres han estat executades per l'empresa Refrigeració Miquel Garcia SL. amb un preu de contracte amb la baixa de 252.501 euros (IVA inclòs), dels quals un 70% són finançats a través del Pla d'Obres i Serveis de la Generalitat. El projecte contempla que, amb les millores que s'han incorporat, hi haurà un estalvi energètic del 32%, que es traduirà en un estalvi del 26% anual en la factura del gas i la llum per la qual cosa el consistori preveu recuperar en 4 anys els 80.000 euros de fons propis invertits en el projecte.

A banda de les incorporades en la fase de licitació, el projecte també ha inclòs 7 actuacions de millora concretes com són l'arranjament de les platges amb filtracions d'aigua, la reforma de les parts malmeses de l'estructura com les jàsseres i biguetes del soterrani, la substitució de la caldera per la millora de l'eficiència tèrmica, la substitució de la deshumectadora, la renovació dels conductes de ventilació, la instal·lació de nous elements de control per aconseguir una temperatura més controlada de les piscines i de manera més eficient així com la instal·lació de plaques solars a la teulada per millorar l'eficiència energètica i millorar també el rendiment de l'aigua calenta sanitària.


Comentaris

envia el comentari