Catalunya Diari

Mollerussa celebra Sant Joan amb la rebuda de la Flama del Canigó i un sopar amb espectacle de foc

La rebuda de la flama serà a dos quarts de 9 del vespre i es repartirà entre la quinzena de municipis que ho han sol·licitat

La plaça de l'Ajuntament de Mollerussa tornarà a acollir el pròxim 23 de juny, aquest cop a dos quarts de 9 del vespre, l'arribada de la Flama del Canigó, que serà portada pels atletes de l'Associació Atlètica Xafatolls tal com marca la tradició tot i que aquest es recollirà al Coll d'Ares per baixar-la fent relleus des de Ponts.

Un cop encès el pebeter, que s'instal·larà al mig de la plaça, es repartirà entre la quinzena de municipis i clubs que han respost a la carta de l'Ajuntament confirmant l'interès per recollir-la.

En aquest sentit, per garantir les mesures de prevenció de la Covid-19 s'ha demanat a cada un dels municipis interessats que la recollida es faci en grups reduïts. L'acte s'iniciarà amb la lectura del manifest, tot i que prèviament tindrà lloc la tradicional cantada dels Músics per la Llibertat.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Cartell dels actes de Sant Joan a Mollerussa
Mollerussa celebra Sant Joan amb la rebuda de la Flama del Canigó i un sopar amb espectacle de foc | LleidaDiari.cat

Guerra d'aigua i encesa de la foguera, darrere els pavellons firals

D'altra banda, l'ARF Diables de Mollerussa en col·laboració amb el Jovent de Mollerussa i l'Ajuntament, han organitzat un sopar popular i un espectacle de foc per a celebrar la revetlla en condicions de seguretat en un espai controlat a l'esplanada de darrere els pavellons firals.

Les activitats començaran a les 6 de la tarda amb una guerra d'aigua per a la qual es demana a qui hi vulgui participar que porti la seva pistola d'aigua. El sopar està previst per a les 10 de la nit i per a participar-hi cal treure el tiquet al Patet i al Breiko abans del 20 de juny.

El preu és de 5 euros i inclou entrepà de llonganissa i un refresc. El punt final de la revetlla serà a les 12 de la nit amb l'encesa del gran foc de Sant Joan al qual precedirà mitja hora abans un espectacle de foc.


Comentaris

envia el comentari