Catalunya Diari

Mollerussa se solidaritza amb el càncer infantil amb la festa Posa’t la gorra

Una caminada i un dinar popular seran les novetats d’aquesta segona edició que espera superar els 2.000 participants de l’anterior

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

El parc municipal acollirà el pròxim 30 de setembre a partir de les 10.00 hores del matí la segona festa Posa't la gorra, organitzada per l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), l'AMPA Mollerussa (agrupació d'AMPA dels 4quatre centres de primària de la ciutat) i l'Ajuntament de ciutat. L'acte de presentació de la festa va tenir lloc fa uns dies i va estar presidit per Marc Solsona, alcalde de Mollerussa, juntament amb Maite Montañés, presidenta de l'AFANOC, Victòria Cano, coordinadora a Lleida de l'entitat, i Josep García, en representació de l'AMPA Mollerussa.

La festa tindrà com a novetat enguany una caminada, organitzada per l'Associació Atlètica Xafatolls i que començarà a les 10.00 hores del matí, i un dinar popular al pavelló poliesportiu, que clourà la celebració. Sensibilitzar a la ciutadania sobre el càncer infantil i recaptar fons per tirar endavant diferents projectes i activitats per ajudar en el procés de la malaltia als infants malalts són els principals objectius d'aquestes festes, de les quals només se'n fan vuit a l'any a tota Catalunya, quatre de les quals són a Ponent ( Lleida, Balaguer, Tàrrega i Mollerussa).

La porta d'entrada a la matinal solidària és precisament la gorra, dissenyada exclusivament per la firma Desigual i que es pot adquirir per set euros en deu punts de venda distribuïts per la ciutat així com també al mateix parc municipal el dia de la festa, que tindrà com a acte central la lectura del manifest per part de dos infants que han patit la malaltia.

Els diferents tallers previstos al llarg del matí aniran a càrrec del G.E. Serralada, Creu Roja Pla d'Urgell, els Tabalats Mollerussa, l'Agrupació Sardanista Mollerussa, el Consell de Participació Adolescent, l'Arreu, Kids&us, Solaç Centre d'Expressió Artística, l'Associació Atlètica Xafatolls, el Parc de Bombers de Mollerussa i els Mossos d'Esquadra. Pel que fa a les actuacions musicals, també hi haurà la Batukada dels Tabalats, els DJ's pel CFGM de VídeoDiscjòquei i So de La Salle de Mollerussa i el concert de Sonotone Q Rock, que clourà la festa.


Comentaris

envia el comentari