Catalunya Diari

Mollerussa se solidaritza amb el càncer infantil amb la festa ‘Posa’t la Gorra’

La presentació d’un llibre, la lectura del manifest i l’actuació de ‘The Toxic Girls’, actes de la matinal que es farà a la plaça Manuel Bertrand

Imatge de presentació del Posa't la Gorra a Mollerussa
Mollerussa se solidaritza amb el càncer infantil aquest diumenge amb la festa ‘Posa’t la Gorra’ amb mesures | LleidaDiari.cat

Mollerussa celebrarà el pròxim diumenge 27 de setembre a partir de dos quarts d'11 del matí la quarta festa Posa't la gorra, organitzada per l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i l'Ajuntament.

Ho farà, però, amb un canvi de format marcat per les mesures de prevenció de la Covid-19 i també d'ubicació, ja que passa del Parc Municipal, seu de les altres edicions, a fer-se a la plaça de Manuel Bertrand. La presentació de la festa s'ha fet aquest dilluns a l'Ajuntament per part l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora d'Acció Social i Ciutadania, Anna Carné, juntament amb Maite Montañés, presidenta de l'AFANOC Lleida, i Rosa Cano, responsable de voluntariat de l'entitat, les quals han fet una crida a col·laborar amb l'entitat comprant la gorra, enguany en disseny texà de la marca Pepe Jeans, així com una mascareta dels Xuklis que es presenta també com a novetat.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Calendari solidari de la ciutat

L'alcalde de Mollerussa ha indicat, per la seva part, la necessitat de mantenir aquesta cita en el calendari solidari de la ciutat tot i les circumstàncies actuals. En aquest sentit, ha dit que s'incorporaran totes les mesures de prevenció necessàries perquè es pugui dur a terme aquesta edició «més estàtica en el format» i que comptarà amb la participació també de les pastisseries Sant Isidori, Tricas i Patet així com el bar La Botiga, les quals se sumaran a la festa amb una oferta Posa't la gorra.

L'objectiu és afavorir la recaptació de fons per l'entitat i contribuir al finançament de la Casa dels Xuklis, un recurs temporal per a les famílies que s'han de desplaçar a Barcelona per rebre tractament als hospitals de referència. La primera de les activitats de la festa serà a dos quarts de 12 amb la presentació del llibre Les ales de la vida, de Sílvia Cano, que narra la seva experiència biogràfica com a mare d'un infant malalt de càncer a la qual se sumen també les entrevistes fetes a 14 famílies més en la mateixa situació.

La seguirà la lectura del manifest a càrrec d'un infant de la ciutat que ha patit la malaltia. El punt final el posarà l'actuació del grup local The Tòxic Girls. A banda, durant tota la setmana i també el mateix diumenge 27 es podran comprar les gorres de la festa en les pastisseries Sant Isidori i Patet.


Comentaris

envia el comentari