Catalunya Diari

Mor Jordi Escolà, alcalde d'Àreu

El funeral tindrà lloc aquest dilluns, a les 16.30 hores de la tarda, a l'església de Sant Climent d'Àreu

Imatge de Jordi Escolà
Imatge de Jordi Escolà | Facebook Jordi Escola Colome

Jordi Escolà i Colomé, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada d'Àreu pertanyent a Alins (Pallars Sobirà), ha mort aquest dissabte com a conseqüència d'una malaltia. Jordi Escolà era molt conegut arreu del Pallars Sobirà i, en especial, per tots aquells amants dels esports de muntanya. Escolà s'ha postulat al llarg dels anys com un gran defensor dels interessos d'Àreu i de la Vall Ferrera. A més a més, era empresari del sector turístic en regentar el Càmping Pica d'Estats d'Àreu. També va ser impulsor de les activitats esportives i populars lligades al muntanyisme i a les curses de muntanya.

Jordi Escolà
Jordi Escolà | Facebook Jordi Escola Colome

 

Ha estat el director de la Milla Vertical d'Àreu, una de les verticals més difícils i més dures, que forma part de la Copa Vertical Tres Nacions conjuntament amb altres curses que es disputen a França i Andorra. La seva passió per la muntanya li va saber transmetre als seus fills, en especial a l'Iu Escolà, jove i destacat corredor de curses de muntanya. El funeral tindrà lloc aquest dilluns, a les 16.30 hores de la tarda, a l'església de Sant Climent d'Àreu.

Una altra important mort d'una estimada lleidatana

Cal recordar que el passat cap de setmana també transcencia la notícia de la mort de la delegada d'El Punt Avui a Madrid, Montse Oliva, víctima d'una malaltia detectada fa poques setmanes. La periodista lleidatana tenia 52 anys i en feia dinou que treballava a la capital espanyola, sobretot fent seguiment de l'actualitat política. Diversos polítics han expressat el seu condol a través de la xarxa.

Nascuda a Torà (Segarra), Oliva va començar la seva carrera professional al diari lleidatà La Mañana i posteriorment es va traslladar a Barcelona, on va treballar en diversos mitjans de comunicació fins que fa 20 anys es va incorporar a la redacció del diari Avui, posteriorment El Punt Avui, on ha desenvolupat bona part de la seva carrera professional. Actualment també col·laborava en diversos mitjans, com RAC1. Residia a Madrid amb la seva família i era especialment coneguda en l'àmbit polític. De fet, era membre de l'Associació de Periodistes Parlamentaris (APP). El Punt Avui ha expressat el seu «més profund» condol a la família.


Comentaris

envia el comentari