Catalunya Diari

Els Mossos detenen dues persones per tràfic de cocaïna a Agramunt

Es tracta d'un home i una dona, de 27 i 28 anys respectivament, de nacionalitat marroquina i veïns de Tàrrega

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Cervera van detenir el dia 22 de novembre un home i una dona, de 27 i 28 anys respectivament, de nacionalitat marroquina i veïns de Tàrrega, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Després de diverses informacions recollides en setmanes anteriors, la Unitat d'Investigació de Cervera va iniciar un seguit d'actuacions per indagar un possible tràfic de cocaïna al municipi d'Agramunt. A banda d'incrementar la presència preventiva de patrulles a la zona, també es va iniciar un servei de vigilància no uniformada que va permetre detectar els possibles traficants.

  

  

Pels volts de les 17.00 hores del passat dimarts, mossos de paisà van localitzar a la carretera C-14, a Agramunt, un vehicle ocupat pels sospitosos. Un cop aturat el vehicle, els agents van comprovar que els dos ocupants portaven dues bossetes amb un total de 26,5 grams de cocaïna. Tot apuntava que anaven a distribuir-la entre els consumidors de la localitat.

Les dues persones van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública i el seu vehicle immobilitzat en dependències policials. Segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents la droga comissada estaria valorada en uns 1.500 euros. Els dos detinguts van passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer.


Comentaris

envia el comentari