Catalunya Diari

Convoquen 750 noves places de Mossos d'Esquadra

Es poden presentar les inscripcions fins al 29 de novembre
Presentació del nou uniforme dels Mossos d'Esquadra
Convoquen 750 noves places de Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han obert el termini per inscriure's a la convocatòria de 750 places de la categoria de mosso de l'escala bàsica (grup C, subgrup C1). Es poden presentar les sol·licituds d'inscripció fins al divendres 29 de novembre.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Aquesta convocatòria neix del decret llei aprovat que autoritza la creació de 750 places del cos de Mossos d'Esquadra aquest 2019. Amb l'aprovació d'aquest decret, es pal·liarà el dèficit estructural en les plantilles dels dos cossos. Des del compte de Twitter, el cos policial anima a tots aquells i aquelles que vulguin formar part del seu equip a presentar-s'hi, acompanyat del hashtag #ensFaltesTU.

 

 

Hi ha quatre requisits imprescindibles

Els requisits imprescindibles són: tenir 18 anys; tenir el títol de batxiller, tècnic o altre equivalent; no tenir antecedents penals; i tenir el permís de conduir de vehicles de la classe B. La tramitació es pot fer per internet o presencialment i té una taxa que va des dels 13,40 euros fins als 44,65 euros.

 

A més, la convocatòria del procés selectiu té tres fases: l'oposició amb proves obligatòries i eliminatòries, la formació amb un curs de 1.350 hores i les pràctiques selectives i obligatòries de mínim 12 mesos.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari