Catalunya Diari

La Mostra Gastronòmica de les Garrigues celebra 25 anys amb una edició especial

Comença dissabte, 2 de novembre, amb la participació de set restaurants de la comarca

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

La 25a edició de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues, organitzada pel Consell Comarcal de les Garrigues, comença dissabte, 2 de novembre, amb la participació de set restaurants de la comarca que elaboraran menús especials els caps de setmana i festius, fins al 16 de desembre.

La presentació d'aquesta nova edició del certamen culinari ha tingut lloc aquest dimarts amb un acte que ha aplegat alguns dels cuiners dels restaurants que hi participen, autoritats i organitzadors, a la Cooperativa de Sant Isidre de les Borges Blanques, on s'ha pogut fer un tast d'alguns dels plats que es podran degustar durant la Mostra Gastronòmica.

Una campanya de difusió per les xarxes socials

Enguany, com a novetat, la Mostra inicia una campanya de difusió per les xarxes socials que compta amb la col·laboració d'influencers foodies d'Instagram. Els seus perfils d'Instagram són @bloghedonista, @dolorssmateu, @restaurantsdecatalunya i @retallsdecuina, que sumen un total de 78.400 seguidors.

Amb motiu dels 25 anys de la Mostra, l'edició d'enguany ha volgut fer un reconeixement als restaurants participants des de l'inici, recuperant i adaptant alguns dels plats que ja s'havien fet. Per això, al costat de la major part dels plats trobareu el nom del restaurant i l'any que el van elaborar.

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Els restaurants que participen

Els restaurants que participen en aquesta 25a Mostra Gastronòmica de les Garrigues són:

  

  

Restaurant Ca la Margarida de l'Albi

  

Restaurant La Placeta d'Arbeca

  

Restaurant Hostal Benet de les Borges Blanques

  

Restaurant Masia les Garrigues de les Borges Blanques

  

Restaurant Els Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues

  

Restaurant La Garbinada de Granyena de les Garrigues

  

Restaurant La Llena de la Pobla de Cérvoles

  

  

La Mostra Gastronòmica s'organitza des del Consell Comarcal i compta amb el suport de la Diputació de Lleida mitjançant els Patronats de Turisme i de Promoció Econòmica, i del projecte Gustum coordinat per l'Associació Leader de Ponent.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari