Catalunya Diari

El 'Mulla’t' se celebrarà a prop de 50 piscines de la província de Lleida

La Fundació defensa que la covid-19 no pot aturar els serveis i la recerca que porta a terme amb les persones amb esclerosi múltiple

Imatge d'una edició anterior del Mulla't a Gimenells
El “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” se celebrarà a prop de 50 piscines de la província de Lleida | LleidaDiari.cat

El 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' se celebrarà a alguns dels pobles de Lleida aquest diumenge 12 de juliol. Catellserà organitza una xocolatada popular a les piscines municipals; i, Torres de Segre, promou un 'Mulla't des de casa' on convida a tots els veïns del poble a mullar-se a casa i penjar el seu vídeo o fotografia a les xarxes socials.

Tàrrega, Plans de Sió i Les Pallargues són els altres tres municipis que faran la venda del material solidari aquest diumenge a les seves piscines municipals. Aquest any, a causa de les circumstàncies especials derivades de la covid-19, Bellcaire d'Urgell va ser el primer poble de la província en celebrar el Mulla't el passat 5 de juliol amb molt d'èxit i una recaptació de més de 1.100 euros, que augmenta dia a dia perquè els productes es segueixen venent a l'ajuntament municipal.

Activades les seves botigues on-line 

També, Gimenells ha dut a terme una sessió especial d'Aquagym amb motiu del Mulla't. L'Espluga Calba, Vinaixa i Torres de Segre ja tenen activades les seves botigues on-line on els habitants de cada poble poden comprar els productes del Mulla't o fer petites donacions per la causa. La resta de piscines de totes les comarques lleidatanes han optat per fer un mulla't on-line o un mulla't al llarg del juliol o l'agost; adaptant-se a les mesures de seguretat i higiene que marquen les

  

Des de la Fundació es destaca la importància que tothom es pugui mullar en un context com l'actual, sigui virtuament o presencialment, així com el pes que té la campanya per sensibilitzar la societat sobre l'esclerosi múltiple en temps de covid-19. El Mulla't s'ha adaptat a les actuals circumstàncies i enguany tothom es pot mullar de forma virtual a www.mullat.cat gràcies a una campanya en col·laboració amb Gertrudis. El grup català ha creat la "pitjor cançó de l'estiu", una peça que ha anat millorant fins a convertir-se en la cançó de l'estiu gràcies a les donacions i que interpretaran, en directe, durant l'acte central a Barcelona. Els fons recaptats amb el Mulla't es destinaran a la recerca i a garantir els serveis d'acompanyament, rehabilitació i formació per a les persones amb esclerosi múltiple.


Comentaris

envia el comentari