El Mundial de Freestyle de Sort dobla l'ocupaci贸 hotelera

L'Ajuntament vol que el nou Estadi de Pirag眉isme serveix per portar palistes durant 8 mesos a l'any al municipi
Un palista competint al Mundial de Freestyle de Sort | LleidaDiari.cat

Sort acull fins al 6 de juliol el Campionat del M贸n de Freestyle amb la participaci贸 d'uns 240 palistes vinguts de diferents punts del m贸n. La repercussi贸 socioecon貌mica que aquesta competici贸 genera al municipi 茅s important. Ramon Ayt茅s, responsable de l'Hotel Pessets, ha explicat que l'ocupaci贸 als establiments hotelers de la zona s'ha doblat respecte a les mateixes dates de l'any anterior. 

 

Ayt茅s ha dit que s'ha passat d'un 27% l'any passat a un 60% aquest any durant les setmanes pr猫vies al Campionat i a un 75% els dies de competici贸. Pel que fa als apartaments tur铆stics, l'ocupaci贸 ha augmentat un 30%, i s'ha assolit un 80% d'ocupaci贸 per la qual cosa s'ha penjat el cartell de complert durant aquesta setmana de Mundial.

 

 

S'ha d'intentar atreure palistes durant vuit mesos a l'any

L'alcalde de Sort, Raimon Monterde, ha explicat que s'ha d'intentar atreure palistes durant vuit mesos a l'any. Monterde ha parlat d'acollir m茅s esdeveniments esportius o clubs per entrenar. El Campionat va comen莽ar el passat 29 de juliol i es perllongar脿 fins al 6 de juliol. Durant aquests dies a Sort hi ha 235 participants inscrits de 25 pa茂sos d'arreu del m贸n.

 

Ayt茅s ha explicat que als participants al Mundial s'hi ha de sumar els acompanyants, entrenadors i familiars i ha afegit que aquest volum de gent genera negoci als comer莽os, bars, restaurants i altres establiments del municipi. Ayt茅s ha destacat que el Mundial se celebra en unes dates tradicionalment amb baixa ocupaci贸 al Pallars i ha dit que activitats com aquesta ajuden a la dinamitzaci贸 econ貌mica del poble.

 

L'alcalde de Sort ha dit que el nou Estadi de Pirag眉isme de Sort, que ha suposat una inversi贸 aproximada d'un mili贸 d'euros, ha d'atreure palistes durant m茅s dies a l'any i ha de generar l'organitzaci贸 de competicions importants.

Pla general del nou estadi de pirag眉isme on es celebra el Mundial de Freestyle a Sort | LleidaDiari.cat

 

 

Tamb茅 et poden interessar...Comentaris

envia el comentari